"Βράζουν" στη Γαλλία για διαιτησία και... Γκασόλ

Η Ισπανία πήρε εκδίκηση από τη Γαλλία για τους τελευταίους δύο αποκλεισμούς και την έθεσε εκτός του τελικού του Ευρωμπάσκετ, με τους "τρικολόρ" ωστόσο να έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία.

"Βράζουν" στη Γαλλία για διαιτησία και... Γκασόλ

Με τον Γκασόλ να κάνει τα πάντα, η Ισπανία νίκησε τη Γαλλία και θα δώσει αυτή το "παρών" στον τελικό του Ευρωμπάσκετ. Οι "τρικολόρ" δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τον εκνευρισμό τους αμέσως μετά από το τέλος του αγώνα, εκφράζοντας τα παράπονά τους για τη διαιτησία του ημιτελικού.

"Ο Πάου Γκασόλ κυριάρχησε στο παιχνίδι και είναι ένας φανταστικός παίκτης, αλλά η διαιτησία εμπόδισε τους παίκτες μου να αμυνθούν. Δεν γίνεται να σουτάρει 18 βολές την ώρα που η Γαλλία δεν είχε ούτε μία στο πρώτο ημίχρονο. Υπάρχουν διαφορετικά κριτήρια.

Ο Πάου είναι ένα φανταστικός παίκτης και οι δικοί μου παίκτες είναι νορμάλ. Η FIBA πρέπει να κάνει κάτι έτσι ώστε οι νορμάλ παίκτες να αντιμετωπίζονται το ίδιο με παίκτες τόσο κυρίαρχους όσο ο Γκασόλ. Ήταν πολύ εύκολο για την Ισπανία να περάσει με τόσα πολλά φάουλ", ήταν οι δηλώσεις του Βενσάν Κολέ μετά από το τέλος του αγώνα με την Ισπανία.

Αντίστοιχα παράπονα από τη διαιτησία είχε και ο Ρούντι Γκοπέρ, ο οποίος εκφράστηκε διαδικτυακά, μέσω twitter, τονίζοντας: "Είναι δύσκολο να παίξεις όταν κάποιος μπορεί να σε αγγίξει αλλά δεν μπορείς να τον αγγίξεις. Δύσκολη ήττα, πονάει όταν χάνεις με αυτό τον τρόπο αλλά θα ανακάμψουμε".

Στη συνέχεια, με νέο tweet, ο άσος των "τρικολόρ" προχώρησε σε διευκρινίσεις: " Δεν μειώνω την επιτυχία της Ισπανίας, ο Πάου (Γκασόλ) είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Επίσης, η Ισπανία έπαιξε σκληρά και εκμεταλλεύτηκε κάθε κατάσταση".

Διαβάστε ακόμη:

Ισπανία - Γαλλία 80-75 παρ.

Η παράσταση του Γκασόλ κόντρα στη Γαλλία

News 24/7

24MEDIA NETWORK