Με δύο νατουραλιζέ η ΠΓΔΜ, επιστροφή Άντιτς

Μεταξύ του Μπο ΜακΚάλεμπ και του Ρίτσαρντ Χέντριξ θα πρέπει να επιλέξει ο Αλεξάνταρ Τζίγκιτς προτού καταλήξει στην τελική 12άδα της ΠΓΔΜ για το Ευρωμπάσκετ 2015.

Με δύο νατουραλιζέ η ΠΓΔΜ, επιστροφή Άντιτς
Άντιτς Σκόπια ΠΓΔΜ μπάσκετ

Τόσο τον Μπο ΜακΚάλεμπ όσο και τον Ρίτσαρντ Χέντριξ προσκάλεσε ο ομοσπονδιακός προπονητής της ΠΓΔΜ ενόψει της προετοιμασίας για το Ευρωμπάσκετ του Σεπτεμβρίου. Θα κληθεί βέβαια ν' αποφασίσει ποιον από τους δύο χρειάζεται περισσότερο, έναν πλέι μέικερ με σκορ ή έναν ψηλό, αφού στην τελική επιλογή δεν μπορεί να δηλώσει περισσότερους από έναν νατουραλιζέ.

Η προεπιλογή της ΠΓΔΜ αποτελείται από 24 παίκτες. Είναι ένα μείγμα έμπειρων, στους οποίος συμπεριλαμβάνεται ο Πέρο Άντιτς που επιστρέφει μετά από δύο χρόνια, και αρκετών νέων.

Εκτός του πάουερ φόργουορντ των Χοκς και των δύο Αμερικανών με διαβατήριο έχουν κληθεί οι Ιλιέφσκι (Τσιμπόνα), Μαγκντέφσκι (Ρινκόν), Κοστόσκι (Κουμάνοβο), Καραντζόφσκι (Κουμάνοβο), Μιρακόφσκι (Ραμποτνίτσκι), Β.Στογιανόφσκι (Ανδόρα), Ντ.Στογιανόφσκι (ΜΖΤ Σκοπίων), Σιμονόφσκι (ΜΖΤ Σκοπίων), Σοκόλοφ (Ραμποτνίτσκι), Ντιμτσέφσκι (Ραμποτνίτσκι), Μπρτσκοφ (Κόζουφ), Τραϊκόφσκι (Πρίστινα), Γκουρόφσκι (Λέφσκι), Τσεκόφσκι (Ραμποτνίτσκι), Νικολόφσκι (ΜΖΤ Σκοπίων), Κρστέφσκι (Καβάλα), Σαμαρντζίσκι (ΜΖΤ Σκοπίων), Γιανέσκι (Κουμάνοβο), Μλαντενόφσκι (ΜΖΤ Σκοπίων), Ντιμιτριέφσκι (Μπανταλόνα), Μασλίνκο (Ατζούρα)

Η ΠΓΔΜ έχει κληρωθεί στον όμιλο του Ζάγκρεμπ με Ελλάδα και Κροατία, Γεωργία, Σλοβενία, Ολλανδία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK