Ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Νοβίτσκι

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στην εθνική Γερμανίας στο προ-ολυμπιακό τουρνουά του επόμενου καλοκαιριού, λίγο μετά την αποθέωσή του από τον κόσμο στο φινάλε της αναμέτρησης με την Ισπανία.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Νοβίτσκι

Το βράδυ της Πέμπτης (11/9), ο κόσμος στις εξέδρες της "Mercedes Benz Arena" στο Βερολίνο υποκλίθηκε στον Ντιρκ Νοβίτσκι, προσφέροντάς του το "αντίο" που του άξιζε.

Παρά το γεγονός πως άπαντες νόμιζαν πως το ματς κόντρα στην Ισπανία ήταν η τελευταία παράσταση του 37χρονου σε επίπεδο εθνικών ομάδων, ο ίδιος με δηλώσεις του άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του.

"Κι εγώ νόμισα ότι αυτό (σ.σ.: κόντρα στην Ισπανία) ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι", είπε αρχικά και συμπλήρωσε: "Άκουσα ότι υπάρχει μια πιθανότητα να παίξουμε στο προ-ολυμπιακό τουρνουά του επόμενου καλοκαιριού. Οπότε καλό θα είναι να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Ειδάλλως θα επιστρέψουμε το επόμενο καλοκαίρι και θα το συζητήσουμε. Στο δικό μου μυαλό, αυτό ήταν το τέλος από τη Γερμανία", δήλωσε αρχικά.

Για τα σχέδια του για το επόμενο καλοκαίρι επεσήμανε: "Αν υπάρχει μια μικρή (ελάχιστη) πιθανότητα να συμμετάσχουμε στο προ-ολυμπιακό, τότε σίγουρα αυτή θα είναι η τελευταία μου φορά με την εθνική ομάδα".

Τέλος για τον Νίκο Γκάλη δήλωσε: "Ήταν ένας εξαιρετικός σκόρερ. Μεγάλωσα βλέποντάς τον να παίζει σε Eurobasket".

Διαβάστε ακόμη:

Τα δάκρυα και η αποθέωση του Νοβίτσκι στο "αντίο" του

News 24/7

24MEDIA NETWORK