Ο Φλέμινγκ έκοψε τον Κέιμαν από το Ευρωμπάσκετ

Ο Κρις Κέιμαν εκδήλωσε την επιθυμία του να "συνοδεύσει" για τελευταία φορά τον Κρις Νοβίτσκι στην εθνική Γερμανίας, βρήκε όμως κλειστή την πόρτα.

Ο Φλέμινγκ έκοψε τον Κέιμαν από το Ευρωμπάσκετ

Η επιστροφή του Ντιρκ Νοβίτσκι στην εθνική Γερμανίας θα έφερνε πίσω και τον Κρις Κέιμαν. Ο σέντερ των Μπλέιζερς επεδίωξε να γυρίσει στα "πάντσερ" και να ενισχύσει την προσπάθεια διάκρισης στο Ευρωμπάσκετ του Σεπτεμβρίου, ωστόσο ο Κρις Φλέμινγκ αρνήθηκε τη βοήθειά του.

Κατά την Bild, ο ομοσπονδιακός προπονητής της "νασιοναλμάντσαφτ" συνομίλησε με τον 33χρονο άσο του ΝΒΑ, τού εξήγησε ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του και η κουβέντα σταμάτησε εκεί. Η ίδια πηγή ανέφερε ότι ο Φλέμινγκ θέλει να φτιάξει μια πιο αθλητική και γρήγορη ομάδα με νεαρούς παίκτες, μεταξύ των οποίων ο Ντένις Σρέντερ των Χοκς. Επίσης για το "5" ποντάρει πολύ τον Τίμπορ Πλάις.

Η Γερμανία βρίσκεται στον πιο απαιτητικό όμιλο της διοργάνωσης, έχοντας ν' αντιμετωπίσει σε πρώτη φάση τη Σερβία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Τουρκία και την Ισλανδία.

Τηλεοπτικές άδειες ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

Και τώρα προσωρινές άδειες με 6,3 εκ ευρώ ετησίως

Τι θα προβλέπει η νέα νομοθετική ρύθμιση- γέφυρα που θα φέρει η κυβέρνηση τη Δευτέρα για τα κανάλια προκείμενου να εκπέμπουν νόμιμα μέχρι την οριστική αδειοδότηση από το ΕΣΡ, μετά την απόφαση του ΣτΕ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ