Ο Κώστας Μίσσας, λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής ομάδας μπάσκετ από τους ημιτελικούς του Ευρωμπάσκετ και την αποχώρησή του από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αποκαλύπτει στο "ΕΘΝΟΣΠΟΡ" που κυκλοφορεί με το ανανεωμένο "ΕΘΝΟΣ" το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου όλα όσα συνέβησαν στους περίπου 2,5 μήνες παρουσίας του στον πάγκο της "γαλανόλευκης".

Από την έκρηξη του 1987 και μετά το μεγαλύτερο διάστημα που η Εθνική έμεινε εκτός τετράδα στο Ευρωμπάσκετ ήταν τρία τουρνουά. Αυτό, δυστυχώς, αναμένεται να αλλάξει προς τα... πάνω.

Ο Κώστας Παπανικολάου υποστήριξε ότι η Εθνική παραμένει στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ και στάθηκε στα μεγάλα σουτ που έβαλε η Ρωσία και της έδωσαν την πρόκριση (VIDEOS).

Ευρωμπάσκετ τέλος! Οι διεθνείς άφησαν και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών τους στο παρκέ, μόνο που οι Ρώσοι αποδείχθηκαν ψυχραιμότεροι και πιο αποτελεσματικοί. Το 74-69 άφησε εκτός τετράδας την Εθνική ομάδα, η οποία οφείλει να κρατήσει τα όσα θετικά συνέβησαν στα τελευταία τρία ματς και να πετάξει όλα τα υπόλοιπα πριν από 'κει.

Το σηκώσαμε μέσα στην Πόλη

Τελ. ανανέωση : 13/09/17 16:41

Η πρώτη κούπα ήρθε! Οι εκπρόσωποι του ελληνικού Τύπου, γραπτού και ηλεκτρονικού, κατέκτησαν την πρωτιά στο... δημοσιογραφικό Ευρωμπάσκετ και έδειξαν το δρόμο στην Εθνική ομάδα.

Η Εθνική ξεκίνησε με άλλους στόχους, με Γιάννη Αντετοκούνμπο στην αποστολή, πέρασε στην απόλυτη απαξίωση και τελικά έφτασε να είναι ήδη... επιτυχημένη! Ο Σωτήρης Γεωργίου προλαβαίνει τους... οπαδούς της νίκης και ζητάει να μείνει χαμηλά η μπάλα, για να μην επιστρέψουμε στην απογοήτευση.

O Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στο Μιλγουόκι όπου προετοιμάζεται για τη νέα απαιτητική σεζόν του ΝΒΑ με τους Μπακς, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αδιαφορεί για τα δρώμενα στην Εθνική ομάδα!

Κάν' το όπως ο... Μπουρούσης!

Τελ. ανανέωση : 13/09/17 09:30

Ο Γιάννης Μπουρούσης σφύριξε την... έναρξη της προπόνηση με το καθιερωμένο πλέον σουτ του από την... Αθήνα. Εξαιρετικό το κλίμα στις τάξεις της Εθνικής (VIDEOS).