"Αντετοκούνμπο, το μεγάλο χέρι που απειλεί την Ισπανία"

H ηλεκτρονική έκδοση της ισπανικής εφημερίδας "Marca" κάνει ειδική μνεία στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον οποίο θεωρεί τη μεγαλύτερη απειλή για την Ισπανία στην αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ.

"Αντετοκούνμπο, το μεγάλο χέρι που απειλεί την Ισπανία"
INTIME SPORTS

Η Εθνική ομάδα τίθεται αντιμέτωπη με την Ισπανία για τα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ, έχοντας ως μοναδικό στόχο την πρόκριση στους "4" της διοργάνωσης.

Όπως είναι λογικό, η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι πρώτο θέμα στα ισπανικά ΜΜΕ, τα οποία κάνουν ειδική μνεία στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, καθώς αποτελεί φόβητρο για τη "φούρια ρόχα", εξαιτίας των εντυπωσιακών σωματικών προσόντων του.

Γι' αυτό το λόγο, η ηλεκτρονική έκδοση της ισπανικής εφημερίδας " Marca" δημιούργησε ένα εξαιρετικό infographic με τα τεράστια χέρια του Έλληνα φόργουορντ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

"Μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέρασε από το να παίζει στον Φιλαθλητικό στη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ στο να είναι μία από τις αποκαλύψεις του NBA και ένας από τους παίκτες που συγκεντρώνουν τεράστιο ενδιαφέρον από τα μίντια.

Πριν λίγα χρόνια, μπορούσαμε να τον βρούμε με κάποιο από τα τέσσερα αδέρφια του να πουλούν κασκόλ και άλλες απομιμήσεις από αξεσουάρ στους δρόμους. Ήταν ο μοναδικός τρόπος για να βοηθήσει την οικογένειά του, από τη Νιγηρία, που είχε μπει παράνομα στην Ελλάδα.

"Αντετοκούνμπο, το μεγάλο χέρι που απειλεί την Ισπανία"

Χωρίς διαβατήριο στα χέρια του, δεν μπορούσε να αφήσει τη χώρα για να συμμετέχει σε διοργανώσεις με τις μικρές εθνικές ομάδες. Σε αυτό τον προημιτελικό του Ευρωμπάσκετ, αυτός ο 20χρονος νεαρός είναι μία από τις μεγαλύτερες απειλές της Ισπανίας.

Τα εκπληκτικά σωματικά του προσόντα τον κάνουν παιδι-θαύμα ενώ μπορεί ακόμα να βελτιωθεί καθώς ιατρικές εξετάσεις έδειξαν πως έχει τους ιστούς και τους τένοντες ενός 16χρονου. Αυτή τη στιγμή είναι 2 μέτρα και 11 εκατοστά, έχοντας ψηλώσει πέντε εκατοστά σε έναν χρόνο, με άνοιγμα χεριών μπορεί να φτάσει τα 2 μέτρα και 30 εκατοστά ενώ έχει παλάμη 27 εκατοστών".

News 24/7

24MEDIA NETWORK