O Θανάσης τα "έχωσε" σε συμπαίκτες και απάντησε ο Παπαπέτρου

Μια ατάκα του εκνευρισμένου Θανάση Αντετοκούνμπο, που επιδέχεται διαφόρων ερμηνειών για την κατάσταση εντός της Εθνικής, έφερε την άμεση αντίδραση του Ιωάννη Παπαπέτρου.

O Θανάσης τα "έχωσε" σε συμπαίκτες και απάντησε ο Παπαπέτρου

O Θανάσης Αντετοκούνμπο δεν είπε πολλά, καθ' όλα περιεκτικά πάντως στη μεικτή ζώνη μετά το χαμένο ματς από τη Φιλανδία.

Μάλιστα η ατάκα που ξεστόμισε "πυροδότησε" νέες συζητήσεις σε ό,τι έχει να κάνει με το κλίμα που επικρατεί εντός των αποδυτηρίων της Εθνικής. Συγκεκριμένα ο διεθνής φόργουορντ στάθηκε μπροστά στην κάμερα της ΕΡΤ και είπε το εξής: " Να παίζουν αυτοί που θέλουν να παίζουν με την ψυχή τους για την Εθνική ομάδα". Ο εκνευρισμός του ήταν έκδηλος, παρ' ολίγον να δακρύσει από τα νεύρα, και αποχώρησε άμεσα.

Αμέσως μετά εμφανίστηκε στον ίδιο χώρο ο Ιωάννης Παπαπέτρου και ρωτήθηκε για την επικριτική φράση του Θανάση προς συμπαίκτες του. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού ξαφνιάστηκε και αντέδρασε το ίδιο έντονα: " Το να παίζουν όσοι θέλουν δεν υπάρχει. Είναι και πολύ άσχημο να βγαίνεις και υποδεικνύεις με το δάχτυλο. Εδώ δεν παίζουμε τένις".

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης επέλεξε να μην ρίξει άλλο λάδι στη φωτιά που, προφανώς, σιγοκαίει εντός της Εθνικής, απαντώντας πως " δεν είναι δουλειά μου να σχολιάσω δήλωση συμπαίκτη μου. Πάντως δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι στ' αποδυτήρια. Απλώς ο καθένας οφείλει ν' αναλάβει τις ευθύνες του".

News 24/7

24MEDIA NETWORK