Ενωτικός Σλούκας "μάζεψε" τον Θανάση...

Ηγετικός και ενωτικός ο εκ των κορυφαίων της Εθνικής, Κώστας Σλούκας μίλησε στη μεικτή ζώνη για την πρόκριση στους "16" του Ευρωμπάσκετ, έπειτα από τη νίκη κόντρα στην Πολωνία. Ο άσος της Φενέρμπαχτσε "μάζεψε" τα πράγματα από τη διάσταση που πήραν οι δηλώσεις του Θανάση Αντετοκούνμπο μετά την ήττα από τη Φιλανδία.

Ενωτικός Σλούκας "μάζεψε" τον Θανάση...

Ο Κώστας Σλούκας, ο εκ των κορυφαίων της Εθνικής στη νίκη επί της Πολωνίας φάνηκε εξαιρετικά ενωτικός στις δηλώσεις του στη μεικτή ζώνη, κατευνάζοντας τα πνεύματα από την έντονη συνέχεια που πήραν οι δηλώσεις του Θανάση Αντετοκούνμπο μετά την ήττα από την Φιλανδία, ζητώντας τη στήριξη όλων για τη μάχη που θα δώσει η επίσημη αγαπημένη στην Πόλη, το Σάββατο απέναντι στην Λιθουανία.

"Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Είναι πάρα πολύ σημαντικό. Είμαι υπερήφανος για όλη την αποστολή. Ήμασταν δυνατοί και φανήκαμε παλικάρια. Θέλω να νιώθω πως είμαστε όλοι μαζί και όχι εναντίον κάποιων. Παίζουμε για την Ελλάδα όλοι μαζί. Στο τέλος θα γίνει η κριτική".

Για το αν έπαιξαν και για τον εγωισμό τους: "Πάντα παίζουμε για τον εγωισμό μας. Κανείς δεν μπαίνει για να χάσει. Σήμερα δώσαμε και την ψυχή μας γιατί ξέραμε πως ήταν ένα παιχνίδι δίχως αύριο. Θα συνεχίσουμε στη διοργάνωση και θα παλέψουμε με τη Λιθουανία. Πηγαίνουμε για έναν ακόμη 'τελικό'. Όπως παίξαμε και σήμερα με την πλάτη στον τοίχο, έτσι παίζουμε και στην επόμενη φάση. Είναι πολύ καλή ομάδα η Λιθουανία, τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της".

Για την εικόνα των παικτών: "Όπως είπα, δίνουμε το 100%. Είμαστε εδώ επειδή το θέλουμε. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να έρθει. Βάζουμε τα χέρια μας και τα πόδια μας. Παίζουμε για την Ελλάδα. Η κριτική θα γίνει στο τέλος. Θέλουμε τη στήριξη όλων. Των φιλάθλων, των δημοσιογράφων, όλων. Πηγαίνουμε όλοι μαζί να παλέψουμε για τις πιθανότητες που έχουμε κόντρα στη Λιθουανία".

Για το γεγονός πως θα παίξουμε στην Τουρκία με τη Λιθουανία: "Η Πόλη γενικά φέρνει τύχη σε όλους. Φέτος, σ' αυτό το γήπεδο κατέκτησα την Ευρωλίγκα. Αυτή την στιγμή παίζουμε για άλλη διοργάνωση. Πραγματικά χαίρομαι που παίζω μ' αυτούς τους συμπαίκτες. Και το προπονητικό τιμ κάνει ό,τι μπορεί. Δεν κοιμούνται τα βράδια".

Για το αν υπάρχει πικρία για την κριτική: "Είναι προφανές πως λόγω του γεγονότος πως η ομάδα δεν είχε καλή πορεία, υπήρχε κριτική. Η καλοπροαίρετη κριτική είναι καλοδεχούμενη. Υπήρξαν, όμως, καταστάσεις που θα μπορούσαμε να αποφύγουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK