Καϊμακόγλου: "Να τα δώσουμε όλα με τη Σλοβενία"

Ο Κώστας Καϊμακόγλου μίλησε μετά τη νίκη της Εθνικής επί της Γεωργίας και τόνισε πως οι διεθνείς πρέπει να τα δώσουν όλα απέναντι στη Σλοβενία προκειμένου να κατακτήσουν την πρώτη θέση του ομίλου.

Καϊμακόγλου: "Να τα δώσουμε όλα με τη Σλοβενία"
INTIME SPORTS

Η Ελλάδα εκμεταλλεύτηκε το εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και επικράτησε με 79-68 της Γεωργίας για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Ευρωμπάσκετ.

Ο φόργουορντ της Εθνικής, Κώστας Καϊμακόγλου μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και αναφέρθηκε στη νίκη, σχολίασε αν υπάρχει προτίμηση ανάμεσα στη Σερβίας ή την Ισπανία στους "8", ενώ τόνισε πως οι διεθνείς πρέπει να τα δώσουν όλα στον αγώνα με τη Σλοβενία προκειμένου να κατακτήσουν την πρώτη θέση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Δεν σκεφτόμαστε το δίλημμα Σερβία ή Ισπανία στα προημιτελικά! Θέλουμε να παίζουμε για τη νίκη σε κάθε ματς. Είναι νοοτροπία νικητή! Πρέπει να περάσει σε όλα τα παιδιά. Αν περάσουμε πρώτοι ή δεύτεροι, έχει καλώς. Τα χιαστί είναι ο κακός μας δαίμονας. Προς το παρόν, κοιτάμε τα άλλα δυο ματς κι όταν έλθει η ώρα, θα σκεφτούμε και τα νοκ άουτ".

Για το αν κρατάει κάτι η ομάδα από τον αγώνα με τη Γεωργία: "Έχουμε κάτι να κρατήσουμε. Η ομάδα καθάρισε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Παρ' όλο που είχαμε μια μεγάλη διαφορά, θα έπρεπε να αντιδράσουμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Να κάνουμε κάτι παραπάνω και να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40'. Είναι κάτι που θα χρειαστούμε και στη συνέχεια. Νομίζω ότι το σκαλοπάτι που κοιτάμε αυτή τη στιγμή είναι η Σλοβενία. Μην ξεχνάμε ότι οι Σλοβένοι θα παλέψουν για την πρώτη θέση. Για εμάς είναι σημαντικό να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι, να τα δώσουμε όλα και να παλέψουμε για τη νίκη".

Διαβάστε ακόμα:

Γεωργία - Ελλάδα 68-79

Η νέα Μούσα της Εθνικής

"Πέταξε" ο Αντετοκούνμπο και κάρφωσε με μανία

News 24/7

24MEDIA NETWORK