Κατσικάρης: "Είμαστε σε πολύ καλό σημείο"

Με δηλώσεις του μετά από το τέλος του φιλικού αγώνα κόντρα στην Βοσνία, ο Φώτης Κατσικάρης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το βαθμό ετοιμότητας της Εθνικής ομάδας.

Κατσικάρης: "Είμαστε σε πολύ καλό σημείο"
Κατσικάρης Εθνική

Αισιόδοξος ότι η Εθνική ομάδα θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη στο φιλικό του Σαββάτου (15/8, 19:00) με την Τουρκία εμφανίστηκε ο Φώτης Κατσικάρης, με δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά από το τέλος του αγώνα με την Βοσνία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε αρχικά: "Είμαστε στην δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας και στόχος μας είναι η βελτίωση. Το πρώτο παιχνίδι με το Βέλγιο ήταν καθαρά προπονητικού χαρακτήρα. Με βάση τον προγραμματισμό που έχουμε κάνει για αυτό το διάστημα, μπορώ να πω ότι είμαστε σε πολύ καλό σημείο.

Θα χρησιμοποιήσουμε αυτά τα δύο συνεχόμενα παιχνίδια για να βρουν ρυθμό οι παίκτες χωρίς να επιβαρυνθούν και μετά στα δύο τουρνουά στην Ελλάδα να μπούμε σε πιο ξεκάθαρες καταστάσεις και συμπεράσματα, ώστε να καταλήξουμε στην δωδεκάδα που θα πάει στην τελική φάση".

Αναφερόμενος στην… απαρτία της εφετινής σεζόν είπε: "Το ρόστερ μας είναι πολύ γεμάτο, κάτι που είναι πολύ καλό, αλλά θέλει και μια ιδιαίτερη μεταχείριση. Δεν υπάρχει γλυκός πονοκέφαλος. Όλοι οι παίκτες θα πρέπει να μπουν κάτω από την ομάδα και ορισμένοι θα πρέπει να δεχτούν έναν διαφορετικό ρόλο από αυτόν που έχουν στις ομάδες τους. Είναι διαφορετικό αυτό από εκείνο που χρειάζεται η Εθνική. Οι παίκτες είναι στην υπηρεσία της ομάδας κι όχι το αντίθετο. Αν το εμπεδώσουμε αυτό, θα είναι και το κλειδί".

Τέλος, για τα δύο φιλικά της Εθνικής τόνισε: "Το Βέλγιο ήταν πολύ φορμαρισμένη για την εποχή ομάδα στο πρώτο φιλικό. Η Βοσνία μπορεί να μην έχει τόσο ταλέντο, αλλά έχει αρχές στο παιχνίδι της και είναι σκληρή, στα όρια του φάουλ. Η Τουρκία έχει περισσότερο ταλέντο και θα δούμε ένα διαφορετικό παιχνίδι. Η ομάδα θα είναι καλύτερη το Σάββατο, το ζητούμενο είναι να γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι".

Διαβάστε ακόμη:

Βοσνία - Ελλάδα 60-78

News 24/7

24MEDIA NETWORK