Κατσικάρης: "Κάθε ημέρα καλύτεροι". Μπουρούσης: "Να καταλάβουμε πού βρισκόμαστε"

Ο Φώτης Κατσικάρης δεν είχε παράπονα από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι διεθνείς στο νικηφόρο φιλικό με τη Βοσνία. Ατάκα με νόημα από τον Γιάννη Μπουρούση.

Κατσικάρης: "Κάθε ημέρα καλύτεροι". Μπουρούσης: "Να καταλάβουμε πού βρισκόμαστε"
Κατσικάρης Ελλάδα εθνική ομάδα

Ικανοποίηση έφερε το 83-44 της Εθνικής επί της Βοσνίας, στο δεύτερο παιχνίδι του διεθνούς τουρνουά της Ξάνθης.

Ο ομοσπονδιακός Φώτης Κατσικάρης ανέφερε μετά τη δεύτερη νίκη: " Ξέρουμε πολύ καλά ότι όταν παίζεις με ομάδες κουρασμένες ή όχι τόσο ταλαντούχες η διάθεση και η νοοτροπία είναι ένα σημαντικό στοιχείο. Ξέρουμε ποια είναι η γραμμή πού πρέπει να βαδίσουμε. Σίγουρα στα νοκ άουτ θα μετρήσει πολύ αυτό που θα έχει μέσα του ο κάθε παίκτης, η πίστη και η διάθεση για άμυνα. Αυτό είναι το σημαντικό κομμάτι.

Ταυτόχρονα όμως είχαμε αυτή τη θετική νοοτροπία να τρέξουμε για να βρει η ομάδα τη φόρμα της. Τη χρειάζονται την ταχύτητα οι παίκτες ακόμη στο μισό γήπεδο γιατί οι καλές ομάδες δεν θα μας αφήσουν να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό. Το σημαντικό είναι να παίζεις με ταχύτητα και στο μισό γήπεδο. Όποιος μπήκε έδωσε φουλ ενέργεια. Από παιχνίδι σε παιχνίδι θα βρούμε αυτό που ψάχνουμε. Κάθε ημέρα θα είμαστε καλύτεροι".

Από την πλευρά του ο Γιάννης Μπουρούσης είπε με νόημα στην κάμερα της ΕΡΤ πως το σημαντικό είναι " να βελτιώσουμε τη νοοτροπία μας και να καταλάβουμε πού βρισκόμαστε. Στο μπάσκετ πρέπει να παίζεις άμυνα και να βάζεις το κορμί σου δυνατά. Αυτό πρέπει να κάνουμε στα επίσημα ματς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK