Κατσικάρης: "Μεγάλη η αγωνία, μεγάλη και η ευθύνη"

Στην τελική ευθεία για την έναρξη του Ευρωμπάσκετ βρίσκεται η Εθνική ομάδα και ο Φώτης Κατσικάκης περιμένει με ανυπομονησία την πρεμιέρα.

Κατσικάρης: "Μεγάλη η αγωνία, μεγάλη και η ευθύνη"

Σίγουρος για τη δουλειά του τεχνικού τιμ και των παικτών ο Φώτης Κατσικάρης, μίλησε για εκείνα που σκέφτεται πριν από το πρώτο παιχνίδι της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής δήλωσε: "Το feeling είναι πάρα πολύ καλό, έχει γίνει πάρα πολύ καλή δουλειά.

Οι παίκτες ήταν συγκεντρωμένοι από την πρώτη ημέρα. Χρησιμοποιήσαμε τα φιλικά και είμαι ικανοποιημένος απ' όλα τα παιχνίδια και με την εξέλιξη που είχαν γιατί όλοι οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να προετοιμαστούν και πνευματικά και σωματικά.

Τώρα μπαίνουμε σε διαδικασία για το επίσημο τουρνουά με πολύ μεγάλη χαρά, με πολύ μεγάλη μεγάλη αγωνία και με όλη την ευθύνη που έχει ο καθένας μας ώστε αυτή η ομάδα να κάνει το καλύτερο δυνατό ξεκινώντας από τις 5 Σεπτεμβρίου.

Η δουλειά του προπονητή την τελευταία εβδομάδα είναι να ετοιμάσει και το τακτικό κομμάτι που είναι πολύ σημαντικό, ενώ και στο πνευματικό κομμάτι των παικτών πρέπει να είσαι αλέρτ σε καθημερινή βάση.

Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά, στη νοοτροπία τους, στην προσωπικότητά τους, αλλά πρέπει να είσαι έτοιμος για οτιδήποτε μπορεί να γίνει και να βρεις τις λύσεις".

Αφιερώματα Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Αυτός είναι ο πρώτος κλόουν στην ιστορία που ξεκίνησε την υστερία

Ο Spring Heeled Jack αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1837 και σύντομα "εμφανίστηκε" σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, από το Λονδίνο μέχρι και τη Σκωτία. Πώς συνδέονται οι τρομακτικοί κλόουν με τον... Μπάτμαν (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ