Κατσικάρης: "Να κάνουμε τον Γκασόλ να κουραστεί"

Ένα 24ωρο πριν από το ματς με την Ισπανία για τα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ, ο Φώτης Κατσικάρης αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο η Εθνική θα προσπαθήσει να σταματήσει τον Πάου Γκασόλ.

Κατσικάρης: "Να κάνουμε τον Γκασόλ να κουραστεί"
Κατσικάρης-Εθνική Ελλάδας INTIME SPORTS

Η Εθνική αντιμετωπίζει την Ισπανία στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ την Τρίτη (15/9) και ο Φώτης Κατσικάρης, μιλώντας στους δημοσιογράφους, αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο η "επίσημη αγαπημένη" θα προσπαθήσει να σταματήσει τον Γκασόλ.

"Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Έχει μεγάλη σημασία το γεγονός πως φτάσαμε μέχρι εδώ με την καλύτερη δυνατή προετοιμασία και κάτω από τις καλύτερες συνθήκες. Ξέρουμε τι ομάδα έχουμε να αντιμετωπίσουμε αλλά έχουμε κι εμείς από την πλευρά μας ένα πολύ καλό σύνολο".

Για τον τρόπο αντιμετώπισης του Γκασόλ είπε: "Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τον κάνουμε να κουραστεί και να φτάσει στο σημείο στο τέλος να πει "δεν μπορώ άλλο". Πρέπει να τον αναγκάσουμε να τρέξει με το pick n roll, να τον φθείρουμε ακόμη και με φάουλ αν χρειαστεί".

Για το αν η Εθνική θέλει... εκδίκηση από την Ισπανία τόνισε: "Δεν τίθεται θέμα εκδίκησης ή ρεβάνς ούτε θέμα απάντησης επειδή κάνω καριέρα στην Ισπανία και η οικογένεια μου ζει εκεί. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να προκριθούμε και νομίζω πως έχουμε τις λύσεις. Έχουμε πολλούς και διαφορετικούς παίκτες για όλες τις διαφορετικές καταστάσεις".

Διαβάστε ακόμη:

Έτοιμοι Γκασόλ και Ρούντι για Ελλάδα. Μίροτιτς: "Δεν υπάρχει μόνο ο Σπανούλης"

News 24/7

24MEDIA NETWORK