Κατσικάρης: "Σαν μία γροθιά"!

Συγκρατημένα χαρούμενος εμφανίστηκε ο Φώτης Κατσικάρης μετά τη μεγάλη νίκη της Εθνικής επί της Κροατίας στο Ζάγκρεμπ.

Κατσικάρης: "Σαν μία γροθιά"!
INTIME SPORTS

Η Ελλάδα έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα, επέστρεψε από το -10 και με μεγάλη ανατροπή στο τέταρτο δεκάλεπτο νίκησε με 72-70 την Κροατία.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Φώτης Κατσικάρης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη νίκη, ενώ σχολίασε και την εικόνα των διεθνών μας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Eίναι μία νίκη που μπορεί να μας δώσει πολλά αλλά και τίποτα. Σίγουρα θα κρατήσουμε ότι γυρίσαμε το παιχνίδι κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα που έπαιζε και στην έδρα της.

Για το αν είναι η μεγαλύτερη νίκη της Εθνικής όσο κάθεται ο ίδιος στον πάγκο: "Δεν μπορώ να πω ότι είναι η μεγαλύτερη νίκη επί των ημερών μου αλλά μπορώ να πω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Γυρίσαμε το ματς μέσα από καταστάσεις που σφυρηλατούν το χαρακτήρα της ομάδας και πραγματικά δεν θέλω να ξεχωρίσω κανέναν. Όλοι τα έδωσαν όλα".

Για την εικόνα του αγώνα: "Οι παίκτες μας εκτός από θαυμάσιοι χαρακτήρες ξέρουν πολύ μπάσκετ. Τα τρία γκαρντ που αγωνίστηκαν στο τέλος μπορεί να μην έχουν τα μεγάλα χέρια του Παπαλουκά και του Διαμαντίδη αλλά έχουν πάρα πολύ μυαλό.

Οι ψηλοί έκαναν τα σκριν χωρίς να ακουμπούν μπάλα για πέντε λεπτά. Στη συνέχεια έχαναν λέι απ αλλά δεν μιλούσε κανείς. Ήμασταν σαν μία γροθιά".

Για τις εμφανίσεις της ομάδας σε σχέση με πέρυσι: "Η περσινή ομάδα αποτελεί παρελθόν. Τώρα έχουμε μία άλλη ομάδα που παίζει διαφορετικά, θα έλεγα ότι εμπλουτίσαμε τα στοιχεία της".

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τα καθοριστικά τρίποντα του Σπανούλη

Ελλάδα-Κροατία 72-70

Επικά σχόλια στο twitter για την Εθνική

News 24/7

24MEDIA NETWORK