Κατσικάρης: "Θα είμαστε έτοιμοι για τον τελικό"

Μετά το "πέντε στα πέντε" στον όμιλο ο Φώτης Κατσικάκης έκανε ένα μικρό απολογισμό και μίλησε για το νοκ ματς απέναντι στο Βέλγιο.

Για σταθερή βελτίωση, ισορροπία και μοίρασμα των ρόλων έκανε λόγο ο Φώτης Κατσικάρης μετά το τέλος του αγώνα με την Ολλανδία και το απόλυτο της Εθνικής στον όμιλο του Ζάγκρεμπ. Μίλησε επίσης για το ματς με το Βέλγιο.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής ανέφερε: "Κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε, δηλαδή να κερδίσουμε. Ξέρουμε καλά πως στα επόμενα σαράντα λεπτά κρίνεται το μέλλον μας στη διοργάνωση. Είχαμε βελτίωση σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε βρει ρόλους και ισορροπία στο παιχνίδι μας. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα, είτε μας έπαιξαν ζώνη είτε μαν του μαν. Κι αμυντικά μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στο βαθμό που θέλαμε".

Θα αργήσουμε να κοιμηθούμε απόψε, αύριο φεύγουμε νωρίς. Ξέρουμε τις δυσκολίες, αλλά θα είμαστε έτοιμοι γι αυτόν τον "τελικό". Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε με τον οποιονδήποτε τρόπο.

Το Βέλγιο έχει τρεις παίκτες σε πολύ υψηλό επίπεδο, είναι η ομάδα που παλεύει. Το δύσκολο κομμάτι έχει να κάνει με το γεγονός πως σουτάρουν πολύ, ακόμη κι οι ψηλοί τους. Όλοι απειλούν από το τρίποντο. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι".

Διαβάστε ακόμη:

Ελλάδα - Ολλανδία 65-62