Μίσσας: "Τα ψέματα τελειώνουν..."

Ο Κώστας Μίσσας ρωτήθηκε από τους εκπροσώπους του Τύπου για την εικόνα της Εθνικής στο παιχνίδι με την Φιλανδία. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός στάθηκε στις αδυναμίες που παρουσίασε η ομάδα και χαρακτήρισε "τελικό" το ματς με την Πολωνία (6/9, 17:30).

Μίσσας: "Τα ψέματα τελειώνουν..."

" Ο αυριανός αγώνας είναι τελικός, αλλά θα πρέπει να είμαστε πιο ήρεμοι. Στα πρώτα λεπτά του σημερινού αγώνα χάσαμε ελεύθερες βολές, λέι απ, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Αν θέλουμε να κερδίσουμε αύριο, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να παίξουμε άμυνα, να είμαστε καλύτεροι στην επίθεση. Όλοι μας τώρα σκεφτόμαστε μόνο τον αγώνα με την Πολωνία.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι επί 40 λεπτά. Είναι μάχη ζωής. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για αύριο. Είναι τελικός. Είναι θέμα καρδιάς, ποιος το θέλει πιο πολύ. Τα ψέμματα τελειώνουν. Ο καθένας από εμάς πρέπει να κάνει τη δουλειά που πρέπει να κάνει" είπε αρχικά ο Κώστας Μίσσας στη συνέντευξη Τύπου απευθυνόμενος προς τους δημοσιογράφους.

Σχετικά με την πεντάδα που επέλεξε με τους Μάντζαρη, Παππά, Παπανικολάου, Αντετοκούνμπο και Αγραβάνη σχολίασε: " Είχαμε πρόβλημα με τους ψηλούς, οπότε χαμηλώσαμε το σχήμα, προσπαθήσαμε να παίξουμε άμυνα με αλλαγές. Τα καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό, αφού γυρίσαμε στο -4 τον αγώνα, πριν χρεωθούμε με αντιαθλητικό φάουλ και τεχνική ποινή. Από την στιγμή που μετά από αυτό το σημείο δεν είχαμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε, προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε κάποια παιδιά, όπως ο Πρίντεζης, για να είναι έτοιμοι για αύριο. Από την στιγμή όμως που αυτοί που ήταν μέσα, απέδιδαν, θέλαμε να το κερδίσουμε προφανώς."

Όσον αφορά τον τελικό με την "Πολωνία" ανέφερε: "Όπως είπα, είναι ένας τελικός. Η Πολωνία είναι καλή ομάδα, παίζει έξυπνα. Το βασικό της στοιχείο είναι πως παίζει συχνά με τέσσερις κοντούς και έναν ψηλό στο γήπεδο. Θα πρέπει να το προσέξουμε αυτό, να ισοσταθμίσουμε αυτό το γεγονός. Θα σας πω κάτι, εκ πείρας, αυτοί οι αγώνες είναι σκληροί αγώνες, κρίνονται από το ποιος το θέλει περισσότερο."

News 24/7

24MEDIA NETWORK