Μπουρούσης: "Οι Ισπανοί μάς έκλεψαν το 2007"

Μήνυμα προς τους Ισπανούς, ενόψει του επικείμενου προημιτελικού, έστειλε ο Γιάννης Μπουρούσης μετά την εύκολη νίκη επί του Βελγίου και την πρόκριση στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ.

Μπουρούσης: "Οι Ισπανοί μάς έκλεψαν το 2007"
Μπουρούσης Ελλάδα

Ο Γιάννης Μπουρούσης χαρακτήρισε σαν τελικό της διοργάνωσης τον προημιτελικό της Τρίτης και προετοίμασε τους Ισπανούς για τις άγριες διαθέσεις του.

Ο Έλληνας σέντερ, πρώτος σκόρερ στο νικηφόρο ματς με το Βέλγιο, τόνισε μετά το τέλος του αγώνα: " Δεν υπάρχει κάποιος σούπερ σε αυτήν την ομάδα, προσπαθούμε ο καθένας να δίνει το καλύτερο δυνατό. Αυτό παιχνίδι τελείωσε. Θα προσπαθήσουμε να ξεκουδαστούμε γιατί μέχρι τώρα δεν μας το επέτρεψε η διοργάνωση. Το θέλουμε πολύ το μετάλλιο, πονέσαμε στις προηγούμενες διοργανώσεις. Είναι η εθνική και στεναχωριέσαι όταν δεν πετυχαίνεις.

Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μας μπροστά μας. Για μας αυτός θα είναι ο τελικός. Εγώ θα θυμηθώ το ματς του 2007 που οι Ισπανοί μάς έκλεψαν τη νίκη. Δεν είναι δικαιολογίες, είναι αλήθεια. Με πονάει ακόμη αυτό το ματς. Θα με κάνει να πεισμώσω ακόμη παραπάνω. Είμαστε ομάδα και φτάσαμε σε αυτό το παιχνίδι που θέλαμε. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και να το κερδίσουμε. Το θέλουμε πάρα πολύ".

Διαβάστε ακόμη:

Ελλάδα - Βέλγιο 75-54

News 24/7

24MEDIA NETWORK