Ο έλεγχος των διεθνών

Ο Τάσος Μαγουλάς αξιολογεί την επίδοση των διεθνών στο νικηφόρο ματς με τη Σλοβενία και τους βαθμολογεί έναν προς ένα.

Ο έλεγχος των διεθνών

ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

Έπαιξε λίγο και προσπάθησε να παίξει άμυνα στον Λάκοβιτς, τον οποίο όμως απέσυρε άμεσα ο Μάλκοβιτς.

ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ 6

Αμυντικά πήγε πολύ καλά, έχασε όμως τα περισσότερα ριμπάουντ και στην επίθεση, απόντος του Μπέγκιτς δεν τελείωσε τις φάσεις που μπορούσε, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτούς τους, έχει όπως έδειξε στο α' μέρος.

ΖΗΣΗΣ 9

Και είμαστε αυστηροί. Διότι το εννέα πηγαίνει για το σκοράρισμά του, αλλά αξίζει 10 για την οργάνωση και την ηρεμία του στο τελευταίο πεντάλεπτο. Αξίζει 10 διότι είχε το... μάτι του νικητή απέναντι στον Λάκοβιτς, αυτό δεν είναι δύσκολο, και τους Ντράγκιτς.

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ 8

Για την άμυνα. Πήρε επτά προσπάθειες, αλλά δεν φάνηκαν. Γιατί οκτώ; Διότι ο Ζούρος τον έριξε στο παρκέ 28 λεπτά, περισσότερο από κάθε άλλο παίκτης και τον έβαλε για να παίξει…ζώνη. Είναι ο παίκτης που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τη συγκεκριμένη άμυνα, ενώ στην επίθεση με την... τρεχάλα του "έδωσε" τα ελεύθερα σουτ σε Παπανικολάου, Ζήση.

ΚΑΛΑΘΗΣ 6

Πήγε καλά κατά διαστήματα, αλλά κόλλησε στη ζώνη. Κόλλησε και μαζί του η ομάδα. Έκανε και το ανόητο αντιαθλητικό φάουλ στον Ντράγκιτς και σωστά τον απέσυρε ο Ζούρος. Είναι σπουδαίο κεφάλαιο για την ομάδα, οφείλει όμως να παίξει πιο προσεκτικά στην άμυνα.

ΦΩΤΣΗΣ 8

Οκτώ γιατί είναι αυτός που έπαιξε λιγότερο απ' όλους, 15 λεπτά, αλλά πέτυχε τους πόντους που χρειαζόμασταν όταν τους χρειαζόμασταν.

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ 9

Γιατί είναι αυτός που κράτησε την ομάδα όρθια στο πιο δύσκολο σημείο. Έβαλε δύο τρίποντα, έπαιξε άμυνες και πήρε τα ριμπάουντ όταν η ομάδα κόλλησε. Πέρασε και την ασίστ στο κάρφωμα του Μπουρούση. Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Να πιστέψει περισσότερο στον εαυτό του.

ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ 7

Σπουδαίος και κρίσιμη η παρουσία του. Ο Ζούρος τον έριξε όχι ως έσχατη λύση, αλλά για την ταχύτητά του στην άμυνα και στην επίθεση. Βοήθησε πολύ στην άμυνα ζώνης και μην ξεχνάμε ότι μπήκε στο παρκέ στην κόψη του ξυραφιού.

ΜΠΡΑΜΟΣ 7

Απίστευτη δουλειά στον Όζμπολτ. Αυτή την φορά ο Σλοβένος γλίτωσε το... σβέρκο του, αλλά έχασε το… φως του. Ο νεαρός από το Μίτσιγκαν έβγαλε εκτός αγώνα έναν καλό σκόρερ και βοήθησε ακόμα και πάνω στον Γκόραν Ντράγκιτς.

ΚΟΥΦΟΣ 6

Οι αριθμοί του είναι πολύ καλοί, θα μπορούσε όμως να είναι πιο προσεκτικός στην επίθεση για να μείνει στο παρκέ περισσότερο. Μεταξύ μας, ίσως άξιζε κάποια λεπτά παραπάνω.

ΚΑΪΜΑΚΟΓΛΟΥ 7

Ο δικός μας άνθρωπος ήταν σούπερ στην άμυνα και δεν το λέμε για τα μάτια των αναγνωστών. Η ταχύτητά του βοήθησε να περιορίσουμε τα τεσσάρια των Σλοβένων, τα οποία δεν μας απείλησαν. Έρχεται και ο αγώνας με τη Ρωσία όπου θα τον δούμε στο "τρία" απέναντι στα…θηρία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK