Ο έλεγχος των διεθνών

Ο Τάσος Μαγουλάς αξιολογεί την απόδοση των διεθνών στο ματς με την Γαλλία, τους βαθμολογεί έναν προς έναν

Ο έλεγχος των διεθνών

ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

Μπήκε για λίγο να παίξει κάποιες άμυνες στον Πάρκερ. Δεν πρόλαβε λόγω των φάουλ.

ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ 8

Ήταν καπετάνιος στο πιο σημαντικό παιχνίδι της ομάδας. Έκανε ακριβώς ότι περιμέναμε. Κέρδισε όλες τις μάχες από τους αντιπάλους ψηλούς, πήρε τα ριμπάουντ. Μοναδικό του πλην, η χαμένη βολή στο τελευταίο πεντάλεπτο.

ΖΗΣΗΣ 6

Ήταν ένα παιχνίδι που οι εντολές ήταν να το ελέγξει. Το έκανε. Προσπάθησε να παίξει άμυνα σε πολύ πιο γρήγορους αντιπάλους, δεν πήγε άσχημα. Δεν έβαλε όμως τα σουτ για να δώσει την πολύτιμη ανάσα στην επίθεση.

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ 5

Γενναία η δήλωση του ότι ευθύνεται για την ήττα αλλά άτοπη. Το ότι έχασε σε μια επίθεση τον Μπατούμ, κόστισε αλλά μπορεί να συμβεί όπως συνέβη νωρίτερα. Επιθετικά ουσιαστικά ήταν έκτος παιχνιδιού και μόνο ένα καλό σουτ του δόθηκε στην τεταρτη περίοδο.

ΚΑΛΑΘΗΣ 6

Αμυντικά ισχύουν τα ίδια με τον Βασιλειάδη. Δεν γίνεται να Σταματήσει μόνος του τον Πάρκερ. Δεν ήταν κακός, οργανώνοντας στο τέμπο που ήθελε ο προπονητής. Δεν ήταν όμως καλός στο μοίρασμα του παιχνιδιού έχοντας περισσότερες κακές από καλές επιλογές.

ΦΩΤΣΗΣ 7

Η άμυνά του στους ταχύτατους Γάλλους ήταν για σεμινάριο. Δεν κατάφερε να προσφέρει στην επίθεση αλλά έπαιζε για όλους ανασταλτικά.

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ 6

Έπαιξε λίγο διότι η ομάδα χρειαζόταν έναν παίκτη για να απειλεί περισσότερο. Θα μπορούσε να είναι...αυτός αλλά παραμένει διστακτικός.

ΜΠΡΑΜΟΣ

Ο βαθμός του θα ήταν πολύ κακός αλλά επειδή είναι φιλότιμο παιδί τον αφήνουμε με ...κενό. Είναι ένα παιδί που έχασε τον ρυθμό του μετά τα πρώτα παιχνίδια.

ΚΟΥΦΟΣ 6

Το μοναδικό θέμα στο οποίο μπορούμε να εγκαλέσουμε τον Ηλία Ζούρο είναι ο χρόνος συμμετοχής του Κουφού. Θα μπορούσε να δοκιμαστεί και σε ένα πιο βαρύ σχήμα δίπλα στον Μπουρούση.

ΚΑΪΜΑΚΟΓΛΟΥ 7

Εξαιρετικό παιχνίδι σε άμυνα κι επίθεση με μόνη εξαίρεση τα ριμπάουντ. Τα ποσταρίσματά του μας συντήρησαν στην τρίτη περίοδο και θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν προς το τέλος όταν είχαμε κολλήσει.

GUEST

ΜΠΟΡΙΣ ΝΤΙΑΟ 10

Να κάνουμε και λίγη πλάκα μεσα στον πόνο μας. Ήταν πραγματικά από τους καλύτερους για την ομάδα μας. Παίκτης με το δικό του ταλέντο δεν περιμένεις να είναι τόσο αρνητικός. Προσπάθησε αλλά δεν ...μπόρεσε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK