Ο Μίσσας είπε τις τρεις μαγικές λέξεις για τον ορισμό της ΟΜΑΔΑΣ

Ο Κώστας Μίσσας στάθηκε στον εγωισμό που έβγαλαν οι παίκτες της Εθνικής στον "τελικό" με την Πολωνία και έστειλε το μήνυμα για τα χαρακτηριστικά της σωστής ομάδας.

ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÐÏËÙÍÉÁ / EUROBASKET 2017 / GREECE - POLAND / ÌÉÓÓÁÓ  / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÐÏËÙÍÉÁ / EUROBASKET 2017 / GREECE - POLAND / ÌÉÓÓÁÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

"Αυτά που έχω ακούσει ήταν φυσιολογικά όταν δεν φέρνεις αποτελέσματα, το θέμα είναι να μπορείς να τα διαχειρίζεσαι. Είχα πει πως έχουμε παίκτες καλούς, με εμπειρία, σήμερα μίλησε ο εγωισμός των παικτών. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας, η εικόνα μας ήταν άσχημη στα προηγούμενα ματς", τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός μετά το 95-77 και την πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση του Eurobasket, και συνέχισε:

"Αυτό που έχει σημασία είναι οι παίκτες από πριν να μπαίνουν σε τέτοια λογική, να έχουν απο πριν αυτοσυγκέντρωση και να μη φτάνουμε στο τέλος να κυνηγάμε. Ξεκινήσαμε σήμερα με τον Αγραβάνη για να πάμε πιο επιθετικά στην άμυνα.

Βρήκαμε προσαρμογές, ο Παπαγιάννης ήταν πολύ καλός στο τέλος. Όταν σουτάρουμε καλά και στην άμυνα είμαστε συγκεντρωμένοι τα πράγματα πάνε καλά. Όλα τα παιδιά πήγαν καλά, και ο Θανάσης είχε αυτοθυσία και αυτό δείχνει πως είμαστε ομάδα. Αλλελεγγύση, θυσία, πίστη. Αυτές είναι οι τρεις βασικές αρχές μίας ομάδας".

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK