Ο Θανάσης εξήγησε τι ήθελε να πει...

Η δεύτερη ανάγνωση της δήλωσης του Θανάση Αντετοκούνμπο έγινε από τον ίδιο. Με ανάρτησή του στο instagram, και αφού πρώτα ηρέμησε, ο διεθνής φόργουορντ θέλησε να επανατοποθετηθεί για να μην παρερμηνευτούν όσα υποστήριξε!

ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2017 / ΕΛΛΑΔΑ - ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ / EUROBASKET 2017 / GREECE - FINLAND / ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2017 / ΕΛΛΑΔΑ - ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ / EUROBASKET 2017 / GREECE - FINLAND / ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

"Ψυχικά φορτισμένο" και "υπερβολικό" χαρακτήρισε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο τον εαυτό του, θέλοντας να κατευνάσει τις αντιδράσεις που προκάλεσε, εντός ή εκτός αποδυτηρίων η δήλωσή του αμέσως μετά τη νέα "βαριά" ήττα από τη Φινλανδία.

Συγγνώμη δεν ζήτησε, αλλά εμφανώς μετανιωμένος για τον τόνο και το ύφος του, που παρεξηγήθηκε από κάποιους όπως ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο διεθνής φόργουορντ εξήγησε πως η φράση "να παίζουν αυτοί που θέλουν να παίζουν με την ψυχή τους για την Εθνική ομάδα" δεν είχε ως στόχο να πλήξει κάποιον εκ των συμπαικτών του στην Εθνική. Απλώς ήθελε να εμψυχώσει καθέναν εξ αυτών για τη μεγάλη μάχη της Τετάρτης με την Πολωνία.

Τούτο το φρόνημα επέλεξε να το εμπλουτίσει με το συνδυασμό του hashtag "hellas" και της ελληνικής σημαίας.

Ο Θανάσης εξήγησε τι ήθελε να πει...

News 24/7

24MEDIA NETWORK