Ο τρακαρισμένος Γκάλης, η πλάκα του Πολίτη και η εκπομπή αφιερωμένη στο έπος του '87

Δείτε ένα σπάνιο VIDEO από την τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ, αφιερωμένη στη μεγάλη επιτυχία της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ του '87. Η πλάκα του Πολίτη, ο... τρακαρισμένος Νίκος Γκάλης που εμφανίζεται πρώτη φορά στην τηλεόραση, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, αλλά και πλάνα από δηλώσεις πολιτικών προσώπων για την επιτυχία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Η Ελλάδα έχει κερδίσει τη Σοβιετική Ένωση στον ιστορικό τελικό του 1987, οι παίκτες έχουν πανηγυρίσει τη μεγάλη επιτυχία και λίγο μετά, με πολιτική ενδυμασία πλέον, μεταφέρονται στο ειδικό στούντιο της κρατικής τηλεόρασης για την ειδική εκπομπή για το Ευρωμπάσκετ.

Είναι οι αξέχαστες στιγμές εκείνου του Ιούνη του 1987 όπου η Ελλάδα στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στο ΣΕΦ και όλη η ελληνική αποστολή "κατακλύζει" το στούντιο μεταφέροντας το κλίμα και τους πανηγυρισμούς στους τηλεοπτικούς δέκτες.

 

Δείτε ένα σπάνιο VIDEO από εκείνη την εκπομπή με παρουσιαστή τον Χάρη Αλευρόπουλο και συμπαρουσιαστή τον αείμνηστο Φίλιππο Συρίγο, ο οποίος είχε μεταδώσει τον ιστορικό -και νικηφόρο- τελικό με την Σοβιετική Ένωση. Η πλάκα του Πολίτη, ο... τρακαρισμένος Νίκος Γκάλης που εμφανίζεται πρώτη φορά στην τηλεόραση, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, αλλά και πλάνα από δηλώσεις πολιτικών προσώπων για την επιτυχία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΠΑΝΙΟ VIDEO:

Διαβάστε ακόμη:

VIDEOS: Τα 10 κορυφαία καλάθια του Νίκου Γκάλη