Οι γυναίκες της Εθνικής ομάδας

Οι αγαπημένες της... αγαπημένης, θα μπορούσε να είναι ο εναλλακτικός τίτλος του θέματος, το οποίο είναι αφιερωμένο στις γυναίκες -επώνυμες ή μη- που ο φακός τις έπιασε να παρακολουθούν αγώνα μπάσκετ της Εθνικής ομάδας.

Το μπάσκετ είναι, αναμφίβολα, το πιο επιτυχημένο ομαδικό άθλημα της Ελλάδας και, όπως είναι φυσικό, δεν είναι λίγες οι γυναίκες που επισκέπτονται τα κλειστά της χώρας ή του εξωτερικού, προκειμένου να παρακολουθήσουν αγώνες της Εθνικής ομάδας.

Δείτε μερικές επώνυμες και... ανώνυμες γυναίκες που "μαγεύτηκαν" από την πορτοκαλί μπάλα ελέω αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Μελίνα Μερκούρη

Η αξέχαστη Μελίνα ποζάρει καμαρωτή με μία μπάλα του μπάσκετ λίγες ώρες μετά από την κατάκτηση του Εurobasket 1987.

Έλενα Παναγιώτου

Ο Νίκος Γκάλης και η Έλενα Παναγιώτου στις εξέδρες της "Madrid Arena" για την αναμέτρηση Ελλάδα-Πορτογαλία στο πλαίσιο του Eurobasket 2007.

Ολυμπία Χοψονίδου

 

Η Ολυμπία Χοψονίδου έχει ταξιδέψει σε πολλές χώρες για να καμαρώσει το σύζυγο Βασίλη Σπανούλη είτε με τη φανέλα Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού είτε με εκείνη της Εθνικής.

Φανή Σκούφη

 

Αγώνες για το τουρνουά Ακρόπολις, το Eurobasket 2013, το Mundobasket 2014 και όχι μόνο έχει παρακολουθήσει η Φανή Σκούφη, σύζυγος του Νίκου Ζήση.

Έριν Μπούσερ

Ούτως ή άλλως ήταν λάτρης της πορτοκαλί μπάλας η Έριν Μπούσερ, καθότι αθλήτρια, όταν παντρεύτηκε και τον Στράτο Περπέρογλου... έδεσε το γλυκό.

Μαρί Κωνσταντάτου

Η Μαρί Κωνσταντάτου, σύζυγος του Μίνωα Κυριακού, παρακολούθησε αγώνες για το Προολυμπιακό τουρνουά το καλοκαίρι του 2008.

Σοφία Ζούρου

Η Σοφία Ζούρου, σύζυγος του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού, στην αναμέτρηση της Εθνικής με την Γαλλία για το Eurobasket 2011 στην Λιθουανία.

Οι... ανώνυμες

Οι γαλανόλευκες... διακρίσεις έχουν επεκταθεί και πέραν των στενών ορίων του παρκέ, αφού ουκ ολίγες όμορφες γυναίκες απολαμβάνουν να παρακολουθούν από τις εξέδρες τις μάχες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Απολαύστε μερικές: