Οι μουσικές του Μότσαρτ και η Εθνική

Εστω και λίγη από την αύρα του αείμνηστου Ντράζεν Πέτροβιτς πήραν την Πέμπτη το βράδυ οι διεθνείς.

Οι μουσικές του Μότσαρτ και η Εθνική

Η Εθνική ομάδα προπονήθηκε στο γήπεδο που έχει το όνομα του αδικοχαμένου Κροάτη σταρ και στο οποίο η μορφή του “Μότσαρτ” (σε φωτογραφίες και όχι μόνο) κυριαρχεί.

Η φωτογραφία που κόβει την ανάσα είναι αυτή στην οποία εικονίζεται ο Ντράζεν μαζί με τον έτερο αείμνηστο Κρέζιμιρ Τσόσιτς αλλά και τον θρυλικό προπονητή Μίρκο Νόβοσελ. Οι τρεις τους έχουν βρει ήδη μία θέση στο hall of fame.

Σε άλλο σημείο του ιστορικού γηπέδου συναντά κανείς σκίτσο του Ντράζεν με τις ημερομηνίες 1985 και 1986. Εκείνες τις δύο χρονιές η Τσιμπόνα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης με τον Πέτροβιτς να βάζει τη σφραγίδα του (αν και ακόμη πολύ νέος).

Στον τελικό του 1985 κόντρα στη Ρεάλ ο Ντράζεν είχε πετύχει 36 πόντους ενώ σ' αυτόν του 1986 κόντρα στη Ζαλγκίρις είχε σταματήσει στους 22.

 

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ