Ούτε ανάσα για Παπανικολάου!

Στον "τελικό" με την Πολωνία για την είσοδο στους "16" ο Κώστας Παπανικολάου είναι ο πιο πιστός στρατιώτης του Μίσσα αφού δεν βγήκε ούτε δευτερόλεπτο στο πρώτο μέρος!

ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2017 / ΕΛΛΑΔΑ - ΠΟΛΩΝΙΑ / EUROBASKET 2017 / GREECE - POLAND / ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ(Α) ΚΑΡΝΟΦΣΚΙ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2017 / ΕΛΛΑΔΑ - ΠΟΛΩΝΙΑ / EUROBASKET 2017 / GREECE - POLAND / ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ(Α) ΚΑΡΝΟΦΣΚΙ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μετά από τρεις διαδοχικές ήττες στο φετινό Eurobasket, κατά σειρά με Γαλλία, Σλοβενία και Φινλανδία, η Ελλάδα παίζει την... ύπαρξή της (και τη συνέχειά της) σε αυτό το Eurobasket με αντίπαλο την Πολωνία και οι πέντε παίκτες που διάλεξε ο Κώστας Μίσσας για να ξεκινήσει τον "τελικό" ήταν οι Καλάθης, Σλούκας, Παπανικολάου, Πρίντεζης και Αγραβάνης.

Το εντυπωσιακό πάντως είναι ότι παρότι ο Γιώργος Πρίντεζης έπαιξε 16' 50'' στο πρώτο μέρος και ο Νικ Καλάθης 16' 48'' άλλος ήταν εκείνος που έγραψε τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής. Για την ακρίβεια που τα έγραψε όλα στο ενεργητικό του αφού δεν βγήκε ποτέ από το παρκέ!

Ο Κώστας Μίσσας άφησε τον φόργουορντ του Ολυμπιακού πάνω στο παρκέ και στα 20 λεπτά του πρώτου μέρους ενώ ο "Παπ" ξεκίνησε και στο δεύτερο ημίχρονο, για να γίνει τελικά αλλαγή μετά από 1 λεπτό και 21 δευτερόλεπτα. Για την ιστορία, ολοκλήρωσε το πρώτο 20λεπτο με 8 πόντους χωρίς να "εκβιάσει" προσπάθειες.

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK