Παπανικολάου: "Δεν ήρθαμε για διακοπές..."

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στη δημόσια τηλεόραση για την πρόκριση της Εθνικής στους "16" του Ευρωμπάσκετ, σημειώνοντας ότι κανείς από τους συμπαίκτες του δεν ήρθε για να κάνει διακοπές, αλλά γιατί όλοι αγαπούν τη χώρα τους και τη φανέλα.

Παπανικολάου: "Δεν ήρθαμε για διακοπές..."

Ο Κώστας Παπανικολάου μετά το τέλος της αναμέτρησης της Εθνικής κόντρα στην Πολωνία και την πρόκριση της επίσημης αγαπημένης στους "16" του Ευρωμπάσκετ μίλησε στη δημόσια τηλεόραση. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού εκθείασε τους συμπαίκτες του για την απόδοσή του ωστόσο κράτησε χαμηλά τη... μπάλα: " Εξαιρετικοί όλοι. Ο Παπαγιάννης, ο Σλούκας, ο Νικ, όλα τα παιδιά, αλλά δεν χρειάζονται διθύραμβοι..."

Στη συνέχεια ο Έλληνας άσος σημείωσε: " Το πώς θα μας κρίνετε και τι θα πείτε είναι δική σας δουλειά. Είμαστε μια ομάδα με τα καλά και τα κακά μας. Όλοι μαζί κρινόμαστε όταν κερδίζουμε και όταν χάνουμε. Είμαστε χαρούμενοι που περάσαμε και προχωράμε."

Για το ματς με την Λιθουανία που έρχεται το Σάββατο είπε: " Πάμε να παίξουμε με την ίδια συγκέντρωση και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Όχι στα μεγάλα λόγια όμως. Πήραμε απλώς την πρόκριση στους 16, δεν κατακτήσαμε την κορυφή του βουνού."

Από εκεί και πέρα ο Παπανικολάου μίλησε για τη νίκη επί των Πολωνών σημειώνοντας: " Μπάσκετ είναι και όλα μπορούν να συμβούν. Δεν υπάρχει άγχος, μόνο θέληση. Φάνηκε ο χαρακτήρας μας στο ματς με την Πολωνία και κλειδώσαμε τη νίκη. Έχουμε περάσει και σαν πρώτοι από όμιλο και ηττηθήκαμε στο πρώτο νοκάουτ."

Τέλος, ο Παπανικολάου είπε: " Κανείς δεν είναι εδώ για διακοπές. Είμαστε εδώ για να κάνουμε κάτι καλό για τη χώρα μας και τη φανέλα που φοράμε."

News 24/7

24MEDIA NETWORK