Παπανικολάου: "Δεν χρειάζεται ο καλός Παπανικολάου"

Στην ομαδική προσπάθεια της Εθνικής ομάδας και όχι στις ατομικές επιδόσεις του στάθηκε ο Κώστας Παπανικολάου με δηλώσεις του στην κάμερα του ΑΝΤ1. "Όσο κερδίζει η ομάδα δεν χρειάζεται ο καλός Παπανικολάου", είπε χαρακτηριστικά.

Παπανικολάου: "Δεν χρειάζεται ο καλός Παπανικολάου"
Παπανικολάου INTIME SPORTS

Οι δηλώσεις του Κώστα Παπανικολάου: "Όταν προηγείσαι με 28 πόντους στο πρώτο ημίχρονο θέλοντας και μη, παρά το γεγονός ότι είπαμε 'πάμε σοβαρά και στο δεύτερο', καλώς ή κακώς βγαίνει λίγο η χαλαρότητα. Ίσως θέλαμε να φυλάξουμε δυνάμεις. Πάλι καλά που βρήκαμε πάλι την αυτοσυγκέντρωσή μας γιατί μείωσαν στους 11 πόντους.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να είμαστε πάντα συγκεντρωμένοι, το λέμε από την αρχή ακόμα της προετοιμασίας, αλλά καμιά φορά στο υποσυνείδητο συμβαίνουν πράγματα που δεν μπορείς να ελέγξεις.

Η Σλοβενία βγάζει πολύ ενέργεια, παίζει δυνατά και θα είναι δύσκολος αντίπαλος. Αυτή τη φορά θα έχουμε και λιγότερες ώρες ξεκούρασης (σ.σ. το ματς γίνεται στις 16:00 της Τετάρτης 9 Σεπτεμβρίου). Εννοείται δεν έχει τελειώσει τίποτα. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι γιατί δεν είναι σίγουρη η νίκη και η πρωτιά, να προετοιμαστούμε ψυχολογικά, να ενημερωθούμε για την Σλοβενία και να είμαστε έτοιμοι.

Όσο κερδίζει η ομάδα δεν χρειάζεται ούτε ο καλός Παπανικολάου ούτε ο καλός Χ, Ψ παίκτης. Σημασία έχει να παίρνουμε νίκες και να προχωράμε".

Διαβάστε ακόμη:

Γεωργία - Ελλάδα 68-79

Η νέα Μούσα της Εθνικής

"Πέταξε" ο Αντετοκούνμπο και κάρφωσε με μανία

News 24/7

24MEDIA NETWORK