Πηδάει στο Θεό ο Αντετοκούνμπο!

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει τη δυνατότητα να ξεπεράσει με το άλμα του ακόμα και την μπασκέτα!

Πηδάει στο Θεό ο Αντετοκούνμπο!

Για τους μη γνωρίζοντες, το ύψος της μπασκέτας είναι 3 μέτρα και 5 εκατοστά. Δείτε παρακάτω δύο φωτογραφίες του Έλληνα διεθνή από την αναμέτρηση της Ελλάδας με τα Σκόπια στην πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ.

Προσέξτε το εντυπωσιακό άλμα του, δείτε που φτάνει το χέρι και με πόση άνεση μαζεύει τη μπάλα (για να μη πούμε για την ευκολία που καρφώνει). Μιλάμε για παίκτη ύψους 2.11 που έχει την ικανότητα να φτάσει το ύψος της μπασκέτας. Με απλά μαθηματικά, το άλμα του φτάνει -μπορεί και να ξεπερνά- το ένα μέτρο!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Το χέρι... στο Θεό!

Δείτε ένα από τα καρφώματα του Giannis στο ματς με τα Σκόπια:

Δείτε κι άλλες... αεροφωτογραφίες του Αντετοκούνμπο:

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα ΠΓΔΜ-Ελλάδα:

 

Αφιερώματα ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όταν τα ελληνικά μουσεία έσωζαν τις αρχαιότητες μας από τους Ναζί. Αδημοσίευτες φωτογραφίες

Το news247 παρουσιάζει αδημοσίευτο υλικό από την τιτάνια προσπάθεια των Ελλήνων αρχαιολόγων να "εξαφανίσουν" τους θησαυρούς των μουσείων λίγο πριν την είσοδο των Γερμανών κατακτητών

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ