Πρίντεζης: "Δεν υπάρχει προτίμηση σε αντίπαλο"

Ο Γιώργος Πρίντεζης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη νίκη κόντρα στη Σλοβενία και την κατάκτηση της πρώτης θέσης, σχολίασε τα κενά διαστήματα της Εθνικής, ενώ απάντησε αν υπάρχει κάποια προτίμηση όσον αφορά στον αντίπαλο στους "16".

Πρίντεζης: "Δεν υπάρχει προτίμηση σε αντίπαλο"
INTIME SPORTS

Η Ελλάδα επικράτησε με 83-72 της Σλοβενίας και κατέκτησε την πρώτη θέση στον όμιλο. Μετά τη λήξη του αγώνα ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για την επιτυχία της Εθνικής, στάθηκε στα κενά διαστήματα της ομάδας, ενώ απάντησε αν υπάρχει κάποια προτίμηση όσον αφορά στον αντίπαλο στους "16".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Παίζαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, η οποία έπαιζε με τους φιλάθλους στο πλευρό της. Είχε πολύ καλούς παίκτες στο ένας εναντίον ενός, γι' αυτό έπρεπε να παίξουμε πολύ καλή άμυνα.

Για τα κενά διαστήματα της Εθνικής: "Έχουμε κάποια κενά σημεία. Δεν είμαστε ακόμα στο επίπεδο που θέλουμε. Κάθε παιχνίδι έχει τη δικιά του πίεση και το χειριζόμαστε ανάλογα".

Για τα παιχνίδια των νοκ άουτ: "Τα νοκ άουτ είναι διαφορετικά παιχνίδια. Κερδίσαμε την πρώτη θέση. Στόχος μας είναι στο αυριανό (10/09) ματς κόντρα στην Ολλανδία να βελτιώσουμε περισσότερα πράγματα στο παιχνίδι μας. Το σημαντικό είναι πως σε περίπτωση πρόκρισης θα έχουμε μία ημέρα παραπάνω ξεκούραση για τα προημιτελικά".

Για τον όμιλο με τον οποίο διασταυρωνόμαστε: "Είναι μία δυνατή διοργάνωση. Στο συγκεκριμένο όμιλο βρίσκονται 5 δυνατές ομάδες. Εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας".

Για το αν υπάρχει κάποια προτίμηση: "Δεν υπάρχει προτίμηση. Στόχος είναι να βελτιωθούμε ως ομάδα".

Διαβάστε ακόμη:

Τα πιθανά σενάρια για τον αντίπαλο της Εθνικής στους 16

Τα καλύτερα tweets για το Ελλάδα-Σλοβενία

Πασαρέλα η εξέδρα της Εθνικής στο Ζάγκρεμπ

News 24/7

24MEDIA NETWORK