Σπανούλης: "Για μένα σκοτώνονται τρία άτομα στο σκριν"

Ο Βασίλης Σπανούλης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη νίκη της Εθνικής κόντρα στην Κροατία, τόνισε πως η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και καρδιά, αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Σπανούλης: "Για μένα σκοτώνονται τρία άτομα στο σκριν"
INTIME SPORTS

Η Ελλάδα έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα, επέστρεψε από το -10 και με μεγάλη ανατροπή στο τέταρτο δεκάλεπτο νίκησε με 72-70 την Κροατία.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών της Εθνικής, ο Βασίλης Σπανούλης, μίλησε μετά τη λήξη του αγώνα και εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη νίκη, όμως τόνισε πως η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.

"Ήταν μία σπουδαία νίκη από βαθμολογικής σημασίας. Δεν έχει κριθεί κάτι όμως. Μας ενδιαφέρει να βρούμε χημεία, ρόλους και να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση. Όταν κερδίζεις με τέτοιον τρόπο είναι πολύ σημαντικό. Ενωθήκαμε και κερδίσαμε. Έτσι χτίζονται οι ομάδες. Για να πάρω την μπάλα τρία άτομα σκοτώνονται στα σκριν. Είμαστε οικογένεια και έτσι θα πάμε μπροστά.

Δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια. Στην Ελλάδα μας αρέσουν τα μεγάλα λόγια. Είναι μια σημαντική νίκη, όχι ως προς το αποτέλεσμα, όσο στο ότι δείχνουμε ότι κάτι γίνεται. Θέλουμε κι άλλες νίκες για να είμαστε έτοιμοι στα επόμενα ματς. Προχωράμε.

Δείξαμε χαρακτήρα και καρδιά. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Εμένα μ' ενδιαφέρει να νικάμε. Να είμαστε ενωμένοι. Να βοηθάμε ο ένας τον άλλον και να είμαστε μία γροθιά",

Για τον αγώνα με τη Γεωργία: "Πρέπει να ξεκουραστούμε στο ρεπό. Από εδώ και πέρασε σε κάθε παιχνίδι πρέπει να είμαστε καλύτεροι".

Δείτε σε VIDEO το σπουδαίο τρίποντο του "Kill Bill":

Διαβάστε ακόμη:

Ελλάδα-Κροατία 72-70

Επικά σχόλια στο twitter για την Εθνική

News 24/7

24MEDIA NETWORK