Σπανούλης: "Περηφάνια και τιμή για το εθνόσημο"

Ο Βασίλης Σπανούλης είχε 19 πόντους απέναντι στη Σλοβενία και ήταν ένας από τους λόγους της νίκης-πρωτιάς της Εθνικής στον όμιλο του Ευρωμπάσκετ.

Σπανούλης: "Περηφάνια και τιμή για το εθνόσημο"
Σπανούλης Ελλάδα

Σε ακόμη ένα κομβικό ματς ο Βασίλης Σπανούλης ήταν ο πρώτος σκόρερ της Εθνικής, αυτός που όταν χρειάστηκε έδωσε τις λύσεις.

Ο υπαρχηγός (μαζί με τον Γιάννη Μπουρούση) της επίσημης αγαπημένης μίλησε μετά το ματς με τη Σλοβενία για ό,τι συνέβη στο παρκέ, τη δική του εμφάνιση και τα αισθήματα όταν παίζει με τα γαλανόλευκα.

Τόνισε χαρακτηριστικά: " Έχουμε παίξει με διαφορετικές σχολές μέχρι στιγμής. Παίξαμε κατά διαστήματα καλό μπάσκετ. Σημαντικό είναι να ξέρουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι με διαφορετικό τρόπο. Παίζουμε ομαδικό μπάσκετ. Συνέχεια προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη λύση. Περιμέναμε την αντεπίθεση της Σλοβενίας, παρουσιαστήκαμε έτοιμοι.

Έχουμε δώδεκα ετοιμοπόλεμους παίκτες. Σημασία έχει να βοηθούν όλοι. Ο καθένας με περηφάνια και με την τιμή του να φοράς το εθνόσημο στο στήθος, πρέπει να δίνει τα πάντα είτε παίζει ένα λεπτό είτε σαράντα. Τερματίσαμε πρώτοι στον όμιλο. Κάθε φορά που πατάμε το παρκέ δίνουμε το 100% των δυνάμεών μας. Οφείλουμε να ακολουθούμε τις αποφάσεις του κόουτς και να κάνουμε αυτό που πρέπει. Σημασία έχει να βελτιωνόμαστε. Είτε παίζουμε καλά ή όχι, πρέπει να βρούμε τρόπους να κερδίζουμε

Εγώ προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου. Υπάρχει σεβασμός και αγάπη μεταξύ μας. Πολλά παιδιά σκοτώνονται για να κάνουν σκριν για να βγω ξεμαρκάριστος. Αυτό είναι η ουσία της ομάδας. Οφείλω κάθε φορά που μπαίνω το γήπεδο, να κάνω το καλύτερο που μπορώ για να κερδίσει η ομάδα μου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK