Τα έχωσε ο Μπουρούσης για τον Σπανούλη: "Εμείς πονάμε κι εσείς χαίρεστε"

Καυστικός ο Γιάννης Μπουρούσης με τους δημοσιογράφους, πέταξε μία ατάκα και αποχώρησε από τη μικτή ζώνη χωρίς να πει περισσότερα.

Τα έχωσε ο Μπουρούσης για τον Σπανούλη: "Εμείς πονάμε κι εσείς χαίρεστε"

Ο Γιάννης Μπουρούσης ήταν επικριτικός προς τους δημοσιογράφους, σχολιάζοντας την αποχώρηση του Βασίλη Σπανούλη από την Εθνική ομάδα.

"Ήταν πολύ ωραίες οι στιγμές που περάσαμε όλοι μαζί. Πόνεσε ο Βασίλης Σπανούλης όπως την πονάμε κι εμείς αυτήν την ομάδα, αλλά εσείς αυτό δεν το καταλαβαίνετε και χαίρεστε μ' αυτό", ανέφερε με μομφή ο διεθνής σέντερ και δεν θέλησε να κάνει κάποια περαιτέρω δήλωση, αποχωρώντας εμφανώς φορτισμένος.

Ο ίδιος δεν ανακοίνωσε την αποχώρησή του, αλλά θεωρείται κάτι περισσότερο από δεδομένο ότι δεν θα ξαναπαίξει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Θυμίζουμε πως ο Γιάννης Μπουρούσης είχε παραχωρήσει συνέντευξη τον Μάιο στο Contra.gr και τον Παντελή Βλαχόπουλο και είχε αναφερθεί τόσο στον Βασίλη Σπανούλη όσο και στον Νίκο Ζήση. Εννοείται πως είχε μιλήσει και για τη δική του παρουσία στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Διαβάστε όσα είχε δηλώσει ο Έλληνας σέντερ σε μια συνέντευξη-ποταμό.

Διαβάστε ακόμη:

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΑΝΤΙΟ: Τέλος ο Σπανούλης από την Εθνική (VIDEO)

Αγκαλιασμένη η "παλιά φρουρά" στον εθνικό ύμνο

"Βασίλη, θα σου χρωστάμε μία ζωή"

 

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ