Το ιστορικό ρεκόρ του Μπουρούση

Έγραψε ιστορία ο Γιάννης Μπουρούσης συμμετέχοντας στον 1ο αγώνα της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ. Ο Καρδιτσιώτης σέντερ παίζοντας κόντρα στην Ισλανδία έφτασε στις 7 και μάλιστα συνεχόμενες συμμετοχές σε Ευρωμπάσκετ ξεκινώντας από το "χρυσό" 2005 μέχρι και φέτος δίχως διακοπή!

Το ιστορικό ρεκόρ του Μπουρούση

Ο "Μπουρου" υπολείπεται πλέον μίας συμμετοχής σε Ευρωμπάσκετ προκειμένου να πιάσει το ασύλληπτο ρεκόρ του Παναγιώτη Γιαννάκη με 8 ενώ ήδη ξεπέρασε τους Φασούλα, Ζήση, Φώτση και Σιγάλα που σταμάτησαν στα 6 Ευρωμπάσκετ.

Να σημειωθει, δε, ότι ο Μπουρούσης είναι πλέον μέλος ενός κλειστού κλαμπ 16 Ευρωπαίων με την 7η συμμετοχή του σε Ευρωμπάσκετ αφού 9 μετράει με τη Γιουγκοσλαβία ο Κρέζιμιρ Τσόσιτς, 8 οι Γιαννάκης, Πάρκερ (Γαλλία), Μπουσκατό (Ισπανία), Μπράμπενετς (Τσεχοσλοβακία), Σαν Επιφάνιο (Ισπανία), Μενεγκίν (Ιταλία) και Ντιαό (Γαλλία) ενώ 7 έχουν οι Νέντεφ (Ρουμανία), Λάμπεν (Φινλανδία), Κρόπιλακ (Τσεχοσλοβακία), Εμ.Ροντρίγκεζ (Ισπανία), Μόνια (Ρωσία) και οι Ισπανοί Παου Γκασόλ και Χουάν Κάρλος Ναβάρο που επίσης θα εμφανισθούν στο 7ο Ευρωμπασκετ τους.

Το ιστορικό ρεκόρ του Μπουρούση

News 24/7

24MEDIA NETWORK