Τρινκιέρι: "Λάθος η χαλάρωση αλλά είμαστε άνθρωποι"

Ο Αντρέα Τρινκιέρι υπογράμμισε τη σημασία της νίκης αλλά στάθηκε και στο γεγονός ότι οι παίκτες του χαλάρωσαν στο τέλος χαρακτηρίζοντας πάντως το γεγονός είναι φυσιολογικό.

Τρινκιέρι: "Λάθος η χαλάρωση αλλά είμαστε άνθρωποι"

Αναλυτικά τόνισε: "Πρέπει να θυμόμαστε πως έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους. Το τουρνουά είναι μεγάλο, γεμάτο στρες και σε κάποιες περιπτώσεις πάμε στο ρελαντί. Χαλαρώνουμε και δίνουμε την ευκαιρία στους αντιπάλους να μειώσουν από τους 20 στους 9. Θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό, αλλά κατά βάθος το καταλαβαίνω. Είναι λάθος και θα πρέπει να κάνουμε κάτι για να το διορθώσουμε. Θα πρέπει να παίζουμε περισσότερο με το χρονόμετρο. Η Ρωσία δεν μας έδωσε πολλούς στόχους. Ελέγξαμε το ματς σε ένα μεγάλο διάστημα, αλλά χαλαρώσαμε κι αυτό ήταν λάθος. Το κλειδί για αυτό το ματς ήταν να ελέγξουμε τα μακρινά σουτ της Ρωσίας και την πίεση των αντιπάλων.

Χθες και σήμερα είχαμε μία πολύ καλή προσπάθεια από τον Μπουρούση, αλλά δεν μπορούσα να τον βάλω γιατί οι αντίπαλοι έπαιζαν μόνο με φόργουορντ και μας προκαλούσαν προβλήματα. Αυτός είναι ο λόγος που ο Γιάννης, που ήταν πολύ καλός χθες και σήμερα, δεν έπαιξε στο δεύτερο μέρος.

Αυτή τη στιγμή οι ομάδες που είναι πρώτες μαζί μας είναι η Φινλανδία και η Τουρκία. Ο όμιλός μας είναι λίγο περίεργος και δεν μας έχει εξασφαλιστεί τίποτα. Το παιχνίδι με την Τουρκία θα είναι σημαντικό.

Για τον Σπανούλη δεν έχω ιδέα ακόμη. Είναι το πόδι του στον πάγο, θα δούμε αργότερα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK