Βασιλακόπουλος: "Τα παιδιά έχουν γερές πλάτες και μυαλό"

Την αισιοδοξία του για την πορεία της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ εξέφρασε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Βασιλακόπουλος: "Τα παιδιά έχουν γερές πλάτες και μυαλό"

Μιλώντας στην Ερα Σπορ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ήταν ξεκάθαρος. Χαρακτήρισε τη νυν Εθνική ως την πληρέστερη της ιστορίας και τόνισε πως οι διεθνείς θα ανταποκριθούν στις ελπίδες και στις προσδοκίες του ελληνικού λαού.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ σχολίασε: "Η Εθνική Ομάδα αναχωρεί, κουβαλώντας τις ελπίδες, τις επιθυμίες, τις προσδοκίες, τα όνειρα του ελληνικού φίλαθλου κοινού και νομίζω ότι θα είναι συνεπής στο ραντεβού αυτό. Το μόνο δυσάρεστο, αλλά για μας ευχάριστο, είναι ότι στις 20 Σεπτεμβρίου δεν θα ψηφίσουμε κόμματα, αλλά θα ψηφίσουμε στη Λιλ Ελλάδα.

Νομίζω ότι όπως και στο παρελθόν, θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών. Βέβαια, αυτό μας φορτώνει και με ευθύνες, αλλά τα παιδιά έχουν γερές πλάτες, γερά πόδια, γερό μυαλό και θα ανταποκριθούν και στις ευθύνες. Αγωνιστικά είμαστε έτοιμοι, αλλά υπεισέρχονται κι άλλοι παράγοντες και παίζουν ρόλο και κάποιες άλλες συγκυρίες.

Εγώ δεν πιστεύω στην τύχη. Την τύχη τη φτιάχνεις μόνος σου. Είναι το πληρέστερο ρόστερ. Έχουμε και δύο και τρεις περίπου ισάξιους παίκτες σε κάθε θέση. Θέλω να ευχαριστήσω τον φίλαθλο κόσμο της Ελλάδας που διαρκώς συμπαραστέκεται στην Εθνική".

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα