Ωραίος ο Μπλουμς: "Η Ελλάδα έχει κορυφαίους παίκτες"

Έφαγε ψωμί στην Ελλάδα ο Γιάνις Μπλουμς και έχει ιδιαίτερη άποψη για το ελληνικό μπάσκετ, κυρίως δε την Εθνική ομάδα.

Ωραίος ο Μπλουμς: "Η Ελλάδα έχει κορυφαίους παίκτες"
blooms ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη: Νίκος Γιαννόπουλος

Έχοντας παίξει στην Ελλάδα και μάλιστα στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, ο Γιάνις Μπλουμς μπορεί να εκφράσει αξιόπιστη άποψη για τις δυνατότητες και τον τρόπο με τον οποίο έπαιξε η Εθνική Ελλάδας κόντρα στη Λιθουανία.

Ιδού τι απάντησε στη σχετική ερώτηση του Contra.grμετά την 100άρα της Λετονίας κόντρα στο Μαυροβούνιο: "Είδα το ματς, έδειξε έναν εκπληκτικό χαρακτήρα η Ελλάδα. Προσωπικά βέβαια δεν εκπλήσσομαι".

" Ξέρω ότι στην Εθνική σας αγωνίζονται παίκτες που συμμετέχουν χρόνια στην Ευρωλίγκα, έχουν κατακτήσει τίτλους, έχουν παίξει σε πολλά φάιναλ φορ. Άρα η πείρα τους είναι δεδομένη στο υψηλό επίπεδο. Το Σάββατο υπήρχε και μία εκπληκτική υποστήριξη από τον πάγκο και το τεχνικό τιμ και έτσι η Ελλάδα έφτασε πολύ δίκαια στη νίκη. Έπαιξε σαν ένας άνθρωπος (σ.σ. σ' αυτό το σημείο σφίγγει και τη γροθιά του για να μας δείξει τι εννοεί)".

Όσο για το αν είδε τον πρώην συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό, τον Νίκο Παππά: " Όχι, ακόμα αλλά μέχρι το βράδυ θα τον δω και του θα του δώσω τα συγχαρητήριά μου" .

News 24/7

24MEDIA NETWORK