Ζήσης: "Χάσαμε από την επίθεση. Είναι κρίμα..."

Λίγα λεπτά μετά την ήττα από τη Γαλλία και τον αποκλεισμό από την ημιτελική φάση του Ευρωμπάσκετ ο Νίκος Ζήσης, μιλώντας στην κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης, εξήγησε τους λόγους που οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα.

Ζήσης: "Χάσαμε από την επίθεση. Είναι κρίμα..."

"Κάναμε ό, τι ακριβώς μας ζήτησε ο προπονητής, τις τελευταίες 2-3 μέρες προετοιμάσαμε το παιχνίδι όσο καλύτερα γινόταν. Είπαμε να μην τους αφήσουμε να τρέξουν και το κάναμε, να μην τους δώσουμε δεύτερες ευκαιρίες και το κάναμε, αλλά χάσαμε από την επίθεση.

Ήμασταν άστοχοι, χάθηκαν πολλά εύκολα σουτ αλλά παίζει ρόλο και η ποιότητα της Γαλλίας. Ευστόχησαν σε μεγάλα σουτ στο 4ο δεκάλεπτο αλλά και στην αρχή, όταν μάζεψαν τη διαφορά.

Δεν είχαμε το κάτι παραπάνω. Είναι κρίμα διότι τους πετύχαμε σε κακή βραδιά, είχαν το άγχος του φαβορί, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πλέον, πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας για το επόμενο ματς.

Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος, αλλά ακολουθήσαμε τη σωστή τακτική. Το θέμα είναι ότι χάσαμε από την επίθεση, δεν είχαμε την απαιτούμενη ενέργεια. Εμείς το πιστεύαμε ότι θα γίνει ντέρμπι, αλλά έλειψε το κάτι παραπάνω".

Ο άσος της Σιένα μίλησε και για τον επόμενο αγώνα, το μεσημέρι της Παρασκευής (16/09, 15:00) ο οποίος θα κρίνει τη συμμετοχή μας ή όχι στο προολυμπιακό τουρνουά:

"Μερικές φορές πρέπει να υπερβείς τα όρια σου. Εμείς ήρθαμε για έναν σκοπό, να περάσουμε στο προολυμπιακό τουρνουά και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τον αυριανό αγώνα. Η Σερβία και η Ρωσία είναι ίδιες σε δυναμικότητα. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά ώστε να κάνουμε την υπέρβαση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK