Γερμανία - Ισπανία 76-77

Στους 16 η Ισπανία ελέω Σρέντερ! Ο κορυφαίος Γερμανός έχασε μία βολή στα 3.8'' πριν από τη λήξη και η "φούρια ρόχα" επικράτησε 77-76 στον "τελικό" του Βερολίνου. Εκτός συνέχειας τα "πάντσερ", στην τελευταία παράσταση του Ντιρκ Νοβίτσκι.

Γερμανία - Ισπανία 76-77

Η Ισπανία νίκησε γιατί... στα 3.8 πριν από το τέλος ο Ντένις Σρέντερ είχε 2/3 βολές μετά την ανόητη επιλογή του Ρίμπας να του κάνει φάουλ σε προσπάθεια για τρίποντο. Όπως με την Ιταλία όμως, ο πόιντ γκαρντ των Χοκς αστόχησε στην κρίσιμη τελευταία, ο Πάου Γκασόλ πήρε το αμυντικό ριμπάουντ και έστειλε τη "φούρια ρόχα" στα νοκ άουτ της Λιλ.

Η "νασιοναλμάντσαφτ" είχε κάνει τρομερή βοήθεια να επιστρέψει, έχοντας καλύψει διαφορά δέκα πόντων (68-58) στο 35'. Τα τρίποντα των Νοβίτσκι και Λο και έφεραν το συγκρότημα του Κρις Φλέμινγκ σε απόσταση βολής, αλλά ο Γιουλ ήταν εύστοχος από τη γραμμή και το ματς κρίθηκε στην ψυχραιμία που δεν επέδειξε ο Σρέντερ. Είχε τη δυνατότητα να στείλει το ματς στην παράταση, αλλά δεν τα κατάφερε και η Γερμανία έμεινε εκτός 16άδας. Ο Ντιρκ Νοβίτσκι μόλις είχε ολοκληρώσει τη διεθνή καριέρα του και τα δάκρυα κύλησαν ποτάμι...

Τα δεκάλεπτα: 20-18, 38-41, 48-60, 76-77

Το στατιστικό

Γερμανία - Ισπανία 76-77

Το VIDEO του αγώνα

Δείτε τις βαθμολογίες, τα στατιστικά και τους σκόρερ των ομίλων

News 24/7

24MEDIA NETWORK