Ρεκόρ... πατρίδας για τον νέο άσο του Ολυμπιακού

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς ήταν εκ των πρωταγωνιστών της Λετονίας στον "περίπατο" επί του Βελγίου, με τον νέο γκαρντ του Ολυμπιακού να τελειώνει μάλιστα το ματς με εθνικό ρεκόρ!

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΙΣ ΣΤΡΕΛΝΙΕΚΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΙΣ ΣΤΡΕΛΝΙΕΚΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Λετονία διέλυσε το Βέλγιο με 28 πόντους διαφορά (92-64) στον αγώνα των δύο ομάδων για την 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Eurobasket (γίνεται στην Κωνσταντινούπολη) και εκείνος που τράβηξε πάνω του τα περισσότερα βλέμματα από πλευράς νικητών ήταν ο Γιάνις Στρέλνιεκς.

Ο 29χρονος νεοαποκτηθείς άσος του Ολυμπιακού ήταν εξαιρετικός στα οργανωτικά καθήκοντα του και αυτό πιστοποιήθηκε με ένα τρομερό νούμερο: τις 13 ασίστ που είναι εθνικό ρεκόρ αφού μέχρι πρότινος το είχε ο Μιγκλίνιεκ από το 2001 με 12 ασίστ.

Για την ιστορία ο πρώην άσος της Μπάμπεργκ και νυν του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε το ματς με 9 πόντους (2/3δίπ., 1/4τρίπ., 2/2β.), 3 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη σε 29' 51'', τη στιγμή που ο Κρίσταπς Πορζίνγκις και ο Γιάνις Τίμα είχαν από 27 πόντους.

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK