"Οι Έλληνες ξέρουν πως παίζεται το μπάσκετ"

Με τα καλύτερα λόγια μίλησαν για την Εθνική ομάδα οι Βλάντο Ιλιέφσκι και Ρίτσαρντ Χέντριξ της ΠΓΔΜ, παραμονές της αναμέτρησης που διεξάγεται στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του Eurobasket

"Οι Έλληνες ξέρουν πως παίζεται το μπάσκετ"

"Η Ελλάδα και η Κροατία είναι οι δύο καλύτερες ομάδες του ομίλου. Έχετε μία πολύ ταλαντούχα ομάδα, με έμπειρους παίκτες, που ξέρουν πως παίζεται το μπάσκετ. Πρέπει να έχουμε πολύ ενέργεια στο αυριανό παιχνίδι και να είμαστε κοντά στο σκορ στη διάρκεια του παιχνιδιού, για να καταφέρουμε να σας ανταγωνιστούμε.

Δεν ξέρω πόσοι Έλληνες φίλαθλοι θα έρθουν, για εμάς είναι σημαντικό ότι θα έχουμε περίπου 2.000 οπαδούς, γιατί είμαστε μία νέα ομάδα. Εγώ είμαι με διαφορά ο πιο παλιός από όλους", είπε ο Βλάντο Ιλιέφσκι.

Ο Ρίτσαρντ Χέντριξ, από την πλευρά του, δήλωσε: "Έχω μεγάλο σεβασμό για το ελληνικό μπάσκετ. Έχετε πολύ καλούς και σκληρούς παίκτες, με τους οποίους αγωνίζομαι εδώ και χρόνια στη Euroleague. Μάλιστα με κάποιους από αυτούς έχω αγωνιστεί μαζί, είναι πολύ ωραίοι τύποι. Με τον Καλάθη τα είπαμε και στο λόμπι του ξενοδοχείου. Με τον Κουφό γνωριζόμαστε χρόνια από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Έχουμε ιστορία μαζί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK