Ισπανίδα πανηγύρισε δείχνοντας το εσώρουχό της!

Η Ισπανία κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ U18, όμως πάνω στους πανηγυρισμούς μία Ισπανίδα παίκτρια ξέφυγε και έδειξε το εσώρουχό της!

Ισπανίδα πανηγύρισε δείχνοντας το εσώρουχό της!

Η Ισπανία πανηγύρισε την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ U18, επικρατώντας με 76-60 της Γαλλίας στον μεγάλο τελικό.

Κατά τη διάρκεια των παγηρυρισμών, η Μαρία Καθόρλα φαίνεται πως χάρηκε λίγο παραπάνω που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης, αφού κατέβασε ο σορτσάκι και έδειξε στον φωτογράφο το πίσω μέρος του εσωρούχου της!

Δείτε τη PHOTO:

 

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική ΣΤΟΠ ΣΤΑ ΕΡΓΑ

Πώς ο νόμος Σπίρτζη "πάγωσε" την Ελλάδα

Γραφειοκρατική νοοτροπία, ανικανότητα και αδράνεια της κεντρικής διοίκησης ή σκόπιμες καθυστερήσεις που πατούν πάνω σε κενά και παραλήψεις του νόμου; Πως ο ν. 4412 του υπουργείου Υποδομών έχει «παγώσει» δημόσια έργα εκατοντάδων εκατομμυρίων και πως προσπαθεί να ανταπεξέλθει η τοπική αυτοδιοίκηση

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ