Οι γαλλικές εφημερίδες αγνόησαν το χρυσό της Ισπανίας

Η Ισπανία κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ κόντρα στη Λιθουανία, αλλά η είδηση πέρασε στα... ψιλά από τις γαλλικές εφημερίδες. Δείτε τις PHOTOS.

Οι γαλλικές εφημερίδες αγνόησαν το χρυσό της Ισπανίας

Η Ισπανία ήταν η θριαμβεύτρια του Ευρωμπάσκετ, επικρατώντας με 80-63 της Λιθουανίας στον μεγάλο τελικό που διεξήχθη στο Λιλ. Παρά τη μεγάλη επιτυχία της "Φούρια Ρόχα", οι γαλλικές εφημερίδες δεν είχαν την είδηση ούτε στα... ψιλά γράμματα των εξώφυλλών τους.

Η "Equipe" αγνόησε την Ισπανία και ασχολήθηκε με το ντέρμπι του γαλλικού πρωταθλήματος μεταξύ της Μαρσέιγ και της Λιόν, ενώ φιλοξένησε και δηλώσεις του Τόνι Πάρκερ για τη Γαλλία, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Η "Le Parisien" αναφέρθηκε στη νίκη των Ισπανών μόνο στις εσωτερικές σελίδες, ενώ η "Le Figaro" δεν έγραψε ούτε... γραμμή. Το ίδιο ισχύει και για τις "Liberation" και τη "Le Monde" που προτίμησαν να σχολιάσουν την επιτυχία της Ισπανίας στην ηλεκτρονική έκδοσή τους.

Δείτε τις PHOTOS:

 

Τηλεοπτικές άδειες ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

Και τώρα προσωρινές άδειες με 6,3 εκ ευρώ ετησίως

Τι θα προβλέπει η νέα νομοθετική ρύθμιση- γέφυρα που θα φέρει η κυβέρνηση τη Δευτέρα για τα κανάλια προκείμενου να εκπέμπουν νόμιμα μέχρι την οριστική αδειοδότηση από το ΕΣΡ, μετά την απόφαση του ΣτΕ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ