Στη Ρωσία και τυπικά ο Καράσεφ

Ο Βασίλι Καράσεφ είναι και τυπικά ο νέος προπονητής της εθνικής Ρωσίας, ο οποίος θα την οδηγήσει στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, αντικαθιστώντας τον Φώτη Κατσικάρη.

Στη Ρωσία και τυπικά ο Καράσεφ

Ο προπονητής της Τριούμφ ανακοινώθηκε και επίσημα από τη ρωσική ομοσπονδία ως ο νέος ομοσπονδιακός της πατρίδας του, μόλις 3 μέρες πριν από την έναρξη της προετοιμασίας για το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, που θα διεξαχθεί στις 4-22 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση για το νέο προπονητή βάζει τέλος σε μια περίοδο αβεβαιότητας για την ομάδα της Ρωσίας, η οποία ξεκίνησε όταν ο Φώτης Κατσικάρης είχε διαφωνίες με τους ιθύνοντες της ομοσπονδίας και αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει το συμβόλαιό του.

Παράλληλα με την αλλαγή προπονητή, την Κυριακή (04/08) η ρωσική ομοσπονδία ανακοίνωσε και την απουσία του Σεργκέι Μπίκοφ, ο οποίος δεν θα ταξιδέψει με τους συμπαίκτες του στη Σλοβενία, εξαιτίας ενός προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Ο Μπίκοφ υπήρξε μέλος της της Ρωσίας από το 2007, ωστόσο έχασε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου πέρυσι το καλοκαίρι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK