Ο Μπαζάρεβιτς άφησε τη μπηχτή του για τον Μίσσα

Η Ρωσία πήρε την πρόκρισή της στους "4" του Eurobasket και ο Σεργκέι Μπαζάρεβιτς θέλησε να ευχαριστήσει την Ελλάδα για το "δώρο" που της έκανε στον μεταξύ τους προημιτελικό.

Russia's coach Sergey Bazarevich reacts during their Eurobasket European Basketball Championship Group D match against Belgium, in Istanbul, Monday, Sept. 4, 2017. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)
Russia's coach Sergey Bazarevich reacts during their Eurobasket European Basketball Championship Group D match against Belgium, in Istanbul, Monday, Sept. 4, 2017. (AP Photo/Lefteris Pitarakis) AP

Πολλοί ήταν εκείνοι που στηλίτευσαν το γεγονός πως ο Κώστας Μίσσας επέλεξε να "ζήσει και να πεθάνει" με μόνο πέντε παίκτες κόντρα στην Ρωσία (Σλούκας, Καλάθης, Παπανικολάου, Πρίντεζης, Μπουρούσης), ωστόσο τους νικητές δεν τους ενόχλησε καθόλου η επιλογή του.

Απόδειξη τα λόγια του Σεργκέι Μπαζάρεβιτς στα ρωσικά ΜΜΕ, με τον 52χρονο τεχνικό να ευχαριστεί τον ομοσπονδιακό προπονητή της Ελλάδας μέσω δηλώσεων που έκανε σε ΜΜΕ της πατρίδας του.

"Δεν επιτεθήκαμε καλά και χάσαμε τη μπάλα σε απλές περιπτώσεις, με αποτέλεσμα να χάσουμε το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο όμως συνεχίσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και απέδωσε καρπούς. Οι Έλληνες έπαιξαν σχεδόν με πέντε παίκτες, με μικρό rotation, και τους ευχαριστούμε γι' αυτό" τόνισε ο Μπαζάρεβιτς, και πρόσθεσε:

"Ο προημιτελικός είναι ο πιο δυσάρεστος αγώνας. Είτε συνεχίζεις και μάχεσαι για τα μετάλλια, είτε πηγαίνεις σπίτι σου. Είναι καλό και πολύ σημαντικό το ότι κερδίσαμε το παιχνίδι".

Photo Credits: AP Photo/Lefteris Pitarakis

News 24/7

24MEDIA NETWORK