Ο Βοροντσέβιτς έβγαλε την ταμπέλα "εγωιστής" από τον Σβεντ!

Ο Αντρέι Βοροντσέβιτς αποθέωσε τον Σβεντ λίγο μετά την πρόκριση της Ρωσίας στους "8" και το "σταύρωμα" με την Ελλάδα, ενώ μίλησε για το μυστικό των ομάδων σε αυτή τη φάση.

Russia's Andrey Vorontsevich, center celebrates after their Eurobasket European Basketball Championship round of 16 match against Croatia, in Istanbul, Sunday, Sept. 10. 2017. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)
Russia's Andrey Vorontsevich, center celebrates after their Eurobasket European Basketball Championship round of 16 match against Croatia, in Istanbul, Sunday, Sept. 10. 2017. (AP Photo/Lefteris Pitarakis) AP

Η Ρωσία "κατάπιε" την Κροατία και έδωσε ραντεβού με την Ελλάδα στους "8" του Eurobasket όπως και πριν από δώδεκα χρόνια στο Βελιγράδι (τότε η Εθνική μας είχε επικρατήσει και το φινάλε την βρήκε να κατακτάει το τρόπαιο) και ο Αντρέι Βοροντσέβιτς δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην επικείμενη μάχη με την "γαλανόλευκη".

"Είναι καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες, τους ξέρουμε και μας ξέρουν", ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Ρώσου φόργουορντ, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στον ηγέτη Σβεντ και στη δύναμη της ομάδας.

"Να ξέρετε πως ο Σβεντ δεν παίζει καθόλου εγωιστικά, είδατε σήμερα πόσες ασίστ είχε. Στην αρχή του λέγαμε να πασάρει πιο πολύ. Σε αυτή τη φάση οι ομάδες είναι μία γροθιά. Αν σπάσει ένα δάχτυλο βάζεις το δίπλα".

Photo Credits: AP Photo/Lefteris Pitarakis

News 24/7

24MEDIA NETWORK