Ο Τεόντοσιτς στην κάμερα του Contra.gr: "Δεν είμαστε το φαβορί"

Ο Μίλος Τεόντοσιτς αποποιήθηκε για λογαριασμό της Σερβίας το χαρακτηρισμό του φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου στο Ευρωμπάσκετ.

Ο Τεόντοσιτς στην κάμερα του Contra.gr: "Δεν είμαστε το φαβορί"
Τεόντοσιτς Σερβία Ευρωμπάσκετ

Για ακόμη ένα ματς, ο Μίλος Τεόντοσιτς ήταν ο παίκτης-ορχήστρα των Σέρβων τελειώνοντας την αναμέτρηση με τους Φινλανδούς, για τη φάση των 16 του Ευρωμπάσκετ, με 9 ασίστ.

Παρά την... γκρίνια του (πάλι εγώ;) ο άσος της ΤΣΣΚΑ δέχθηκε να πει τη γνώμη του στα ελληνικά ΜΜΕ μετά το τέλος.

" Το παιχνίδι ήταν δύσκολο για μας στο πρώτο ημίχρονο, δεν είχαμε το ξεκίνημα που θα περιμέναμε. Στο δεύτερο παίξαμε σαφώς καλύτερα, όπως δηλαδή μπορούμε να παίξουμε. Το ξεχνάμε τώρα γιατί μας περιμένει ένα ακόμα μεγάλο ματς με τους Τσέχους", είπε αρχικά.

Στην ερώτηση του Contra.gr για το αν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του νιώθουν Νο 1 φαβορί στο εφετινό Ευρωμπάσκετ απάντησε: " Όχι, δεν είμαστε εμείς το Νο 1 φαβορί για το χρυσό. Εδώ υπάρχουν ομάδες όπως η Γαλλία και η Ισπανία, αλλά και άλλα σπουδαίο σύνολα. Ούτε καν κόντρα στους Τσέχους δεν είμαστε το φαβορί. Όπως θα έχετε δει έχουν παίξει πολύ ωραίο μπάσκετ μέχρι στιγμής. Γενικά δεν υπάρχουν φαβορί".

Του ζητήθηκε, τέλος, η γνώμη του για το επικείμενο μεγάλο ματς της Εθνικής κόντρα στην Ισπανία: " H Ισπανία μπορεί να μην είναι η ομάδα του παρελθόντος, αλλά παραμένει ακόμα πολύ ισχυρό σύνολο με εξαιρετικούς παίκτες. Και η Ελλάδα φυσικά διαθέτει επίσης πολύ μεγάλους παίκτες. Θα είναι ίσως το πιο μεγάλο παιχνίδι του τουρνουά μέχρι τώρα".

Δείτε σε VIDEO τις δηλώσεις του Τεόντοσιτς

Διαβάστε ακόμη:

Σερβία - Φινλανδία 94-81

News 24/7

24MEDIA NETWORK