Οι πρώτοι που "έκοψε" ο Σάσα Τζόρτζεβιτς από τη Σερβία

Από 18 παίκτες αποτελείται πλέον η προεπιλογή της Σερβίας ενόψει του Ευρωμπάσκετ 2015 μετά από απόφαση του Σάσα Τζόρτζεβιτς. Προς έκπληξη κόπηκε ο Μίλαν Μάτσβαν.

Οι πρώτοι που "έκοψε" ο Σάσα Τζόρτζεβιτς από τη Σερβία

Ο αποκλεισμός του Μίλαν Μάτσβαν ήταν η έκπληξη που επεφύλασσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ανακοινώνοντας τη λίστα προεπιλογής της Σερβίας για το Ευρωμπάσκετ 2015. Ο άλλοτε ταλαντούχος ψηλός δεν είχε μία καλή σεζόν και ο ομοσπονδιακός των "πλάβι" τον άφησε εκτός.

Δεδομένου ότι λείπει ο Νέναντ Κρστιτς, η απόφαση του Τζόρτζεβιτς προκάλεσε απορία. Μαζί "έκοψε" τους Μίτσιτς, Μαϊστόροβιτς, Γιόκιτς, Ζάγκορατς και Μπίρτσεβιτς.

Μετά την εξέλιξη αυτή θα δουλέψει με 18 παίκτες. Τους Τεόντοσιτς (ΤΣΣΚΑ), Μάρκοβιτς (Μάλαγα), Γιόβιτς (Ερ.Αστέρας), Νέντοβιτς (Βαλένθια), Μπογκντάνοβιτς (Φενέρμπαχτσε), Μιλοσάβλιεβιτς (Παρτιζάν), Κάλινιτς (Ερ.Αστέρας), Σιμόνοβιτς (Ορτέζ), Κέσελ (Μέγκα Βεζούρα), Ντάνγκουμπιτς (Ερ.Αστέρας), Μπιέλιτσα (Φενέρμπαχτσε), Μίτροβιτς (Ερ.Αστέρας), Έρτσεγκ (Γαλατάσαραϊ), Στίματς (Μπάγερν), Ραντούλιτσα (-), Μαριάνοβιτς (Ερ.Αστέρας), Κούζμιτς (Ουόριορς), Μιλουτίνοβιτς (Παρτιζάν)

Η δευτεραθλήτρια κόσμου είναι στον πιο απαιτητικό όμιλο του Ευρωμπάσκετ έχοντας σε πρώτη φάση ν' αντιμετωπίσει την Ισπανία, την Ιταλία, τη Γερμανία, την Τουρκία και την Ισλανδία. Είναι ο όμιλος που θα φιλοξενηθεί στο Βερολίνο.

Η προετοιμασία της αρχίζει στις 15 Ιουλίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK