"Πόλεμος" Σπερς-Τζόρτζεβιτς για τον Μαριάνοβιτς

Φωτιά στην Εθνική ομάδα της Σερβίας άναψε η απαίτηση των Σαν Αντόνιο Σπερς να περάσει από έξτρα ιατρικές εξετάσεις ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς επί Αμερικανικού εδάφους.

"Πόλεμος" Σπερς-Τζόρτζεβιτς για τον Μαριάνοβιτς

Ο νεοαποκτηθείς, από τα "Σπιρούνια", Σέρβος σέντερ έχει περάσει ήδη ιατρικά τεστ στο Μιλάνο αλλά η διοίκηση της ομάδας τον κάλεσε εσπευσμένα και στις ΗΠΑ για πιο λεπτομερείς εξετάσεις.

Το γεγονός έβγαλε από τα ρούχα του τον Σέρβο εκλέκτορα Σάσα Τζόρτζεβιτς ο οποίος χαρακτηριστικά τόνισε ότι "δεν έχει καμία βάση το αίτημα των Σπερς, ο παίκτης είναι υγιής και δεν βλέπω το λόγο να φύγει από την προετοιμασία μας".

Ο,τι και αν λέει πάντως ο Σάλε, ο Μαριάνοβιτς θα μπει στο αεροπλάνο για το Σαν Αντόνιο και πλέον δεν αποκλείεται να χάσει όχι μόνο μέρος της προετοιμασίας αλλά και το Ευρωμπάσκετ ολόκληρο.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

Life Guide ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

6+1 μυστικά που δεν μαθαίνεις ποτέ από τους εργαζόμενους σε αυτά

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνουν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο όταν φεύγεις από το δωμάτιό σου για να απολαύσεις μια βόλτα στην πόλη ή όταν πας για μπάνιο; Διάβασε ποια είναι τα 7 πράγματα που δεν μαθαίνεις ποτέ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ