Ραντούλιτσα στο Contra.gr: "Σερβία έτοιμη για κούπα και εγώ για τον Παναθηναϊκό"

Ανυπόμονος για τον... τελικό του Ευρωμπάσκετ και την άφιξή του στην Αθήνα για να ενταχθεί στον Παναθηναϊκό είναι ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, όπως εκμυστηρεύτηκε στο Contra.gr.

Ραντούλιτσα στο Contra.gr: "Σερβία έτοιμη για κούπα και εγώ για τον Παναθηναϊκό"
Ραντούλιτσα Συνέντευξη Σερβία Ευρωμπάσκετ Παναθηναϊκός

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της Σερβίας στο δρόμο για την κούπα στο Ευρωμπάσκετ. Ο νέος σέντερ του Παναθηναϊκού, χωρίς να αγωνιστεί πολύ κόντρα στους Τσέχους λόγω φάουλ, είχε 16 πόντους και 5 ριμπάουντ τελειώνοντας σχεδόν κάθε μπάλα που πήρε στα χέρια του.

Η κάμερα του Contra.gr τον εντόπισε στη μικτή ζώνη. Του κάναμε τη διαπίστωση ότι η Σερβία δείχνει ικανή να σηκώσει το τρόπαιο και τον ρωτήσαμε αν συμφωνεί: " Φυσικά και ο μεγάλος μας στόχος είναι αυτός, να σηκώσουμε το τρόπαιο μετά τον τελικό της Κυριακής. Νομίζω ότι είμαστε μία ομάδα ικανή γι' αυτό" απάντησε με ειλικρίνεια ο Σέρβος άσος.

Ραντούλιτσα στο Contra.gr: "Σερβία έτοιμη για κούπα και εγώ για τον Παναθηναϊκό"
Τουρκία Σερβία Ραντούλιτσα

Τον ρωτήσαμε επίσης (προτού προκριθεί η Λιθουανία) για τον ημιτελικό που περιμένει την ομάδα του: " Ειλικρινά σου μιλάω δεν με ενδιαφέρει ποιος θα είναι αντίπαλος. Δείξαμε την αξία μας σ' όλη τη διάρκεια του τουρνουά, παίζοντας με πολύ δυνατές ομάδες. Κάνουμε πάντα το παιχνίδι μας και αυτό νομίζω ότι είναι το πλεονέκτημά μας".

Τέλος, μίλησε και για την ένταξή του στον Παναθηναϊκό: " Η αλήθεια είναι ότι νιώθουμε ήδη την υποστήριξη των Ελλήνων οπαδών. Τόσο εγώ, όσο και ο Κούζμιτς με τον Μιλουτίνοφ που έχουμε υπογράψει στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό. Ανυπομονώ να έρθω στην Ελλάδα μετά το τέλος του τουρνουά για να νιώσω και από κοντά την ατμόσφαιρα".

Οι δηλώσεις του Ραντούλιτσα στο Contra.gr

Δείτε το σόου που έδωσε μαζί με τον Τεόντοσιτς στον προημιτελικό με τη Τσεχία:

Διαβάστε ακόμη:

Σερβία - Τσεχία 89-75

News 24/7

24MEDIA NETWORK