Τεόντοσιτς και Μιλουτίνοφ σε... κάδρο

Στο περιθώριο της φιλικής αναμέτρησης με την Γαλλία στην "Kombank Arena", ο Νίκολα Μιλουτίνοφ και ο Μίλος Τεόντοσιτς φωτογραφήθηκαν στους διαδρόμους της αρένας του Βελιγραδίου κρατώντας ένα κάδρο. Διαβάστε το λόγο.

Τεόντοσιτς και Μιλουτίνοφ σε... κάδρο

Η Σερβία υποδέχθηκε σε φιλική αναμέτρηση την Γαλλία, σε ένα ματς όπου ο Τόνι Πάρκερ, ο Μπορίς Ντιό και οι υπόλοιποι σταρ των "Bleus" τραγούδησαν acapella τη "Μασσαλιώτιδα" στην Kombank Arena.

Οι παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς πανηγύρισαν τη νίκη στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας μεταξύ των δυο ομάδων ενώ ο Μίλος Τεόντοσιτς και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ φωτογραφήθηκαν στους διαδρόμους της μεγάλης αρένας του Βελιγραδίου, κρατώντας ένα... κάδρο.

Η σερβική ομοσπονδία μπάσκετ υποστηρίζει την καμπάνια "Stop στην ψηφιακή βία" που προωθεί τα τελευταία δυο χρόνια το Υπουργείο Αθλητισμού, Επιστήμης και Τεχνολογικής Ανάπτυξης της χώρας σε συνεργασία με τη UNICEF Σερβίας, με σκοπό την εκμάθηση των νέων στους κινδύνους του διαδικτύου.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, ο γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο νεοαποκτηθείς σέντερ του Ολυμπιακού συμμετείχαν σε αυτή την ιδιαίτερη φωτογράφηση.

Δείτε φωτογραφίες:

Τεόντοσιτς και Μιλουτίνοφ σε... κάδρο
Τεόντοσιτς και Μιλουτίνοφ σε... κάδρο

News 24/7

24MEDIA NETWORK